
تسریع اشتغال دانشجویان با جذب در رشته متناسب بازار کار
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان جذب رشته متناسب با نیاز بازار کار را ازجمله اقدامات مهم این واحد دانشگاهی برای کمک و تسریع در اشتغال دانشجویان دانست.
معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان جذب رشته متناسب با نیاز بازار کار را ازجمله اقدامات مهم این واحد دانشگاهی برای کمک و تسریع در اشتغال دانشجویان دانست.
۱۴۲ فعال مدنی و سازمان مردمنهاد به وزیر کار نامه نوشتند و حمایت خود را از زینب نصیری برای تصدی سازمان بهزیستی کشور اعلام داشتند.
نویسنده و پژوهشگر گرگانی از انتشار تازهترین اثرش با عنوان «مسافر اتوبوس اِستود بِیکِر» خبر داد و گفت: این کتاب روایت زندگی فردی است که از نوجوانی به سرزمین گرگان آمد و با پشتکار و تلاش در رأس یک شرکت زراعی بزرگ قرار گرفت اما در ادامه شرایط بهگونهای پیش رفت که خوب است نسل جوان از آن مطلع شوند.
رویداد ترویجی انتقال یافتههای تحقیقاتی پنبه با هدف آشنایی کشاورزان پیشرو و کارشناسان پهنه با آخرین یافته های تحقیقاتی در زمینه ارقام جدید پنبه، استفاده از مواد تنظیم کننده رشد در زراعت پنبه، مدیریت تلفیقی آفات، مدیریت تغذیه گیاهی و مدیریت آبیاری در ایستگاه تحقیقات هاشم آباد برگزار شد.
گستره خدمترسانی شعب سپهری بانک صادرات ایران در استان گلستان طی یک سال گذشته با تخصیص بیش از ۶١ درصد تعداد تسهیلات این بانک به وامهای قرضالحسنه و حمایتی در این استان همراه شد.
تخصیص کودهای ازته براساس الگوی کشت و کودهای فسفاته و پتاسه براساس محصولات استراتژیک و اساسی ابلاغ شده که لازم است این پروتکل رعایت شود.
داوری آثار نخستین جشنواره رسانه ای «شهر ایده آل من» انجام و اسامی نامزدهای راه یافته به مرحله نهایی بخش های مختلف و تاریخ دقیق مراسم اختتامیه طی روزهای آینده اعلام می شود.
شرکت تعاونی مهراب پلیمر هیرکان با تسهیلات 50 میلیارد ریالی بانک توسعه تعاون در شهرستان آق قلا افتتاح شد.
رئیس کل دادگستری گلستان از آغاز تدوین طرحی خبر داد که در قالب آن مشارکت تشکل های مردم نهاد برای کمک به بازاجتماعی کردن مجرمان و کاهش جرایم افزایش می یابد.
فرماندار شهرستان گرگان در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت : میزان ۷۲۶ میلیارد ریال اعتبار جهت تامین آب شرب شهرستان گرگان اختصاص داده شد که ۱۸.۴ درصد اعتبارات استانی را شامل شده است.