
بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ تن کلزا در استان کرمانشاه خریداری شد
مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه گفت: از ابتدای فصل خرید تضمینی کلزا در استان تاکنون بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ تن محصول از کشاورزان خریداری شده است.
مدیر تعاون روستایی استان کرمانشاه گفت: از ابتدای فصل خرید تضمینی کلزا در استان تاکنون بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ تن محصول از کشاورزان خریداری شده است.
رئیس شورای شهر کرمانشاه از بررسی و رایگیری در خصوص استعفاء شهردار کرمانشاه در نشست هفته آینده شورای شهر خبر داد.
رییس پلیس مهاجرت و گذرنامه استان کرمانشاه هشدار داد که کارفرمایانی که به کارگیری اتباع خارجی اقدام کنند، با جرائم سنگینی مواجه خواهند شد. از آغاز سال جاری، بیش از ۶۰۰ تبعه خارجی از استان کرمانشاه طرد شدهاند.
با دعوت رسمی کشور چین، تیم جهانشهر خلاق خوراک کرمانشاه بعنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران جهت شرکت در جشنواره بین المللی خوراک، عازم این کشور شده است.
قیمت انواع نان دولتی در سال ۱۴۰۴ در شهرستان کرمانشاه رسماً اعلام شد.
استان کرمانشاه در بهار ۱۴۰۴، برای نخستینبار در نیم قرن اخیر، به نرخ تکرقمی بیکاری دست یافته است؛ رخدادی مهم که نهفقط از منظر آماری، بلکه از نظر اجتماعی، اقتصادی و حتی روانی برای مردم این استان تاریخی و مرزی اهمیت فراوان دارد.
فیلم کوتاه «هاوار» روایتی است الهامگرفته از یک واقعیت تلخ؛ داستان خانوادهای از حلبچه که پس از بمباران شیمیایی به مرز ایران پناه میآورند و توسط یک خانوادهی ایرانی پذیرایی میشوند.
دمای هوای استان کرمانشاه از روز دوشنبه ۲۳ تیر روندی کاهشی خواهد داشت، اما از پنجشنبه دوباره شاهد اوجگیری گرما خواهیم بود. همزمان احتمال بروز رگبار، رعدوبرق، باد شدید و نفوذ غبار در برخی نواحی استان وجود دارد.
رئیس اداره محیط زیست کرمانشاه از احتمال خشک شدن سراب نیلوفر و سراب یاوری در فصل گرمای امسال خبر داد.
با امضای تفاهمنامهای میان بنیاد پویانه علم و ادارهکل آموزش و پرورش کرمانشاه، ساخت ۳۰ زمین چمن مصنوعی در مدارس این استان آغاز شد.