
سفیر ژاپن در مشهد مطرح کرد:
پیشنهاد ایجاد پیوند خواهرخواندگی بین مشهد و یکی از شهرهای ژاپن
سفیر ژاپن در مشهد گفت: تمایل داریم بین یکی از شهرهای ژاپن و مشهد پیوند خواهرخواندگی وجود داشته باشد.
سفیر ژاپن در مشهد گفت: تمایل داریم بین یکی از شهرهای ژاپن و مشهد پیوند خواهرخواندگی وجود داشته باشد.
مدیرعامل شرکت توسعه ارتباطات ترافیکی شهرداری مشهد گفت: در تلاش هستیم با بهرهبرداری بهینه از پارکینگهای مکانیزه، نیازهای ترافیکی مربوط به فضای پارکینگ در معابر پرترافیک را نیز برطرف کنیم.
مصرف گاز روزانه درخراسان رضوی ۵۰ تا ۵۵ میلیون متر مکعب است.
معاون مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: عدم همکاری بانکها در اعطای تسهیلات و افزایش قیمت مصالح و دستمزد از مهمترین مشکلات پیش روی نهضت ملی مسکن است.
شرکت گردشگری آبادگران ایران توانست یکی از مسائل کلیدی خود که قدمت سی ساله داشت را با سه سال تلاش متمرکز حل کند و مجوز گردشگری مجتمع آبادگران مشهد را پس از سی سال اخذ کند.
رئیس اتحادیه خیاطان و تولیدکنندگان پوشاک مشهد گفت: ۳۰۰۰ واحد تولید پوشاک در مشهد با دردسرهای زیادی در زمینه قطعی برق و ناترازی انرژی روبرو هستند.
فرماندار شهرستان بردسکن با اشاره به اینکه تلاش برای جذب سرمایه گذار در شهرستان بردسکن ضروری است، گفت: یکسری عقب ماندگی در حوزه اقتصادی داریم که حداقل در سطح شهرستان برای جذب سرمایه گذار و رفع موانع باید تلاش کنیم.
دبیر مجمع اسلامی دانشجویان سه استان خراسان گفت: دو جبهه اصلاحات و اصولگرایان حائز بر شرایط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی کشور است.
با حضور معاون امور استانهای پدافند غیرعامل کشور، استاندار خراسان رضوی طی حکمی به عنوان رئیس شورای پدافند غیرعامل استان معرفی شد.
حدود ۱۹ میلیون مرسوله پستی در خراسان رضوی جابه جا شد.