امشب نخستین شب از شب های قدر است. شبی پر رمز و راز که در آن سرنوشت ها و تقدیرها می شود. مردم مومن ایران اسلامی امشب در مساجد ، حسینیهها و مکان های مذهبی و زیارتی تا به صبح با برپایی آئین های معنوی با خالق هستی راز و نیاز و مناجات می کنند.
ترانه جدید علیرضا افتخاری ویژه شهدای مدافع حرم که در اداره کل صوت و تصویر خبرگزاری فارس تهیه شده است، در آیین اختتامیه نخستین جشنواره فیلم مدافعان حرم رونمایی شد.
دکلمه عبدالجبار کاکائی در مورد امام (ره) که بعد از وفات ایشان سروده شده است.
در این فیلم لحظه جانسوز رحلت امام خمینی (ره) را در بیمارستان قلب مشاهده خواهید کرد.
در این فیلم خبر رحلت امام خمینی در سال ۱۴ خرداد ۱۳۶۸ را توسط مجری خبر محمد رضا حیاتی در ساعت ۷ از شبکه اول سیما مشاهده خواهید کرد.
«آیینه دار» نام ترانه ای است که سالار عقیلی به مناسب نیمه شعبان خوانده است.
مداحی زیبا به زبان آذری در مدح حضرت مهدی (عج) که با صدای حاج ابراهیم رهبر خوانده شده است،
«اشتیاق» نام ترانه ای است که با صدای محمد حسین حقیقی و امید روشن به مناسبت جشن نیمه شعبان خوانده شده است.
در این کلیپ دکلمه ای را همراه با تصاویری زیبا به مناسبت روز مبعث حضرت رسول اکرم (ص) مشاهده خواهید کرد.
در این کلیپ زندگی نامه امام هفتم حضرت موسی کاظم علیه السلام را مشاهده خواهید کرد.
در این فیلم بیننده شاهد تصاویری از یک دریای عجیب خواهد بود که نام آن در قرآن کریم آمده است.
نماهنگ زیبای «ناحله الجسم» با نوای حاج عبدالرضا هلالی و هم خوانی زیبای حامد زمانی به مناسبت سوگواری ایام فاطمیه خوانده شده است.
اولین شب مراسم عزاداری حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها، با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه امام خمینی(ره) برگزار شد.