غزه وجدان بشری را به حرکت در آورد

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان:

غزه وجدان بشری را به حرکت در آورد

۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از دانش‌آموزان و دانشجویان، با ریشه‌یابی دشمنی دیرینه آمریکا با ملت ایران، فاجعه‌آفرینی صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها در غزه را در تاریخ بی‌سابقه خواندند و با اشاره به ضربات تحقیرکننده‌ای که صبر و ایستادگی مردم غزه به آبرو و حیثیت رژیم غاصب جعلی و حامیان مستکبرش وارد آورده، گفتند: اگر کمک‌های همه‌جانبه آمریکا نباشد، رژیم صهیونیستی در عرض چند روز فلج خواهد شد. دنیای اسلام هم باید با قطع همکاری اقتصادی با رژیم صهیونیستی، علیه این رژیم بسیج شود و با صدای رسا و پافشاری بر «قطع فوری بمباران و جنایت‌آفرینی در غزه»، به وظایف مهم خود در این رویارویی جبهه حق با جبهه باطل عمل کند.

دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان با رهبر انقلاب

در آستانه سالگرد یوم‌الله ۱۳ آبان؛

دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان با رهبر انقلاب

۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۰

در آستانه سیزدهم آبان‌ماه، روز دانش‌آموز و روز ملی مبارزه با استکبار، جمعی از دانش‌آموزان و دانشجویان سراسر کشور با حضور در حسینیه امام خمینی(ره) با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی دیدار کردند.

ماموریت ویژه برای رفع محرومیت و توانمندسازی اقشار ضعیف

رهبر انقلاب در احکامی روسای ستاد اجرایی فرمان امام(ره) و بنیادمستضعفان را منصوب فرمودند

ماموریت ویژه برای رفع محرومیت و توانمندسازی اقشار ضعیف

۰۸ آبان ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۷

رهبر انقلاب دیروز دو حکم مهم و جداگانه‌ای برای پرویز فتاح و حسین دهقان صادر کردند و بر این اساس، روسای جدید ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد مستضعفان را منصوب کردند. در این گزارش ضمن بررسی سوابق فتاح و دهقان به اهمیت نقش و کارکرد ستاد اجرایی و بنیاد مستضعفان پرداخته‌ایم.

حسین دهقان رئیس بنیاد مستضعفان شد

با حکم رهبر انقلاب اسلامی

حسین دهقان رئیس بنیاد مستضعفان شد

۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵

در پی انتصاب آقای فتاح به ریاست ستاد اجرائی فرمان امام، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی آقای حسین دهقان را به ریاست بنیاد مستضعفان منصوب کردند.

سید پرویز فتاح رئیس ستاد اجرائی فرمان امام شد

با حکم رهبر انقلاب اسلامی

سید پرویز فتاح رئیس ستاد اجرائی فرمان امام شد

۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۸

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی آقای مهندس سید پرویز فتاح را به ریاست ستاد اجرائی فرمان امام منصوب و از خدمات با ارزش آقای دکتر مخبر تشکر کردند.

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت فرزند آیت‌الله استادی

پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت فرزند آیت‌الله استادی

۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۵

حضرت آیت‌ الله خامنه‌ ای، رهبر انقلاب اسلامی در پیامی درگذشت فرزند آیت‌الله آقای حاج شیخ رضا استادی را تسلیت گفتند.

غزه؛ صحنه مظلومیت، صبوری و اقتدار

رهبر انقلاب در دیدار اعضای کنگره بزرگداشت شهدای استان لرستان تاکید کردند:

غزه؛ صحنه مظلومیت، صبوری و اقتدار

۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۶

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار دست‌اندرکاران کنگره بزرگداشت ۶۵۵۵ شهید استان لرستان با اشاره به مظلومیت توام با صبوری و اقتدار مردم غزه در مقابل جنایات مداوم رژیم صهیونیستی، تأکید کردند: رژیم زخم‌خورده و ازپاافتاده اشغالگر در حال گرفتن انتقام ضربه کاری رزمندگان فلسطینی از مردم غزه است، اما بدون تردید و با وجود همه حمایت‌های اشرار عالم و همدستی قطعی آمریکایی‌ها در جنایات صهیونیست‌ها، این همه ظلم و جنایت، در نهایت راه به جایی نمی‌برد و در این قضیه و قضایای آینده، پیروزی از آن ملت فلسطین است.

هشدار رهبرانقلاب به دولتهای مسلمان:حرف غربی‌ها را تکرار نکنید؛دنیای آینده دنیای فلسطین است

در دیدار دست‌اندرکاران بزرگداشت شهدای لرستان؛

هشدار رهبرانقلاب به دولتهای مسلمان:حرف غربی‌ها را تکرار نکنید؛دنیای آینده دنیای فلسطین است

۰۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۸

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار اعضای کنگره بزرگداشت شهدای استان لرستان گفتند: در قضیه فلسطین، آمریکا شریک جرم قطعی جنایت‌کاران است. در این جنایات، دست آمریکا تا مرفق در خون مظلومان و کودکان و بیماران، داخل شده و آلوده است.

ببینید | بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره اهمیت فلسطین در جهان اسلام

ببینید | بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره اهمیت فلسطین در جهان اسلام

۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۰

اهمیت فلسطین در جهان اسلام و مبارزه تا آزادسازی سرزمین‌های اشغالی، یکی از موضوعات کلیدی بیانات رهبر انقلاب در سخنرانی‌هایشان بوده است.

ببینید | نماهنگ کار، کار فلسطینی‌هاست

ببینید | نماهنگ کار، کار فلسطینی‌هاست

۲۹ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۷

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «در این چند روز، یک قضیّه‌ مهمّ سیاسی و نظامی دنیا را متوجّه به خودش کرد و آن، حوادث بی‌سابقه‌ فلسطین عزیز است.... در این قضیّه‌ی پانزدهم مهر به این طرف، رژیم غاصب صهیونیستی، هم از لحاظ نظامی، هم از لحاظ اطّلاعاتی، یک شکست غیر قابل ترمیم خورده... حامیان رژیم و بعضی از افرادِ خودِ رژیمِ غاصب، یاوه‌گویی‌هایی در این دو سه روز کرده‌اند و ادامه دارد، از جمله اینکه ایران اسلامی را پشت این حرکت معرّفی میکنند؛ اشتباه می کنند. البتّه ما از فلسطین دفاع می کنیم، ما از مبارزات دفاع می کنیم، ما پیشانی و بازوی طرّاحان مدبّر و هوشمند و جوانان شجاع فلسطینی را میبوسیم، ما به آن‌ها افتخار میکنیم؛ این هست، امّا آن‌هایی که می گویند «کار فلسطینی‌ ها ناشی از غیرفلسطینی‌ها است» ملّت فلسطین را نشناخته‌اند، ملّت فلسطین را دست‌کم گرفته‌اند؛ اشتباهشان در همین است؛ اینجا هم محاسبه‌ غلط می کنند. البتّه همه‌ی دنیای اسلام موظّف است که از فلسطینی‌ ها حمایت کند و باذن‌الله حمایت هم خواهد کرد، امّا این کار، کار خود فلسطینی‌ها است؛ طرّاحان هوشمند، جوانان شجاع، فعّالان ازجان‌گذشته توانسته‌اند این حماسه را به وجود بیاورند و این حماسه ان‌شاءالله گام بزرگی برای نجات فلسطین خواهد بود.» ۱۴۰۲/۰۷/۱۸

قبلی۵بعدی