
اصلی از اصول انقلاب خمینی
سیوششمین سالگرد ارتحال ابرمرد دوران معاصر، حضرت روحالله خمینی(ره) را پشتسر گذاشتیم؛ شخصیتی که به گفته آیتالله شهید سیدمحمد باقر صدر، آرزوی همه پیامبران را محقق کرد.
سیوششمین سالگرد ارتحال ابرمرد دوران معاصر، حضرت روحالله خمینی(ره) را پشتسر گذاشتیم؛ شخصیتی که به گفته آیتالله شهید سیدمحمد باقر صدر، آرزوی همه پیامبران را محقق کرد.
خطیب موقت نماز جمعه تهران در خطبههای نماز عید قربان تهران، با تبریک این عید بزرگ، به تبیین درسهای قربانگاه ابراهیمی پرداخت و تأکید کرد: «قربان، نماد عبودیت، تسلیم و ایثار در راه خداست؛ مقامی که ابراهیم و اسماعیل با گذر از سختترین آزمون الهی، الگوی جاودانهای برای امت اسلامی ساختند.»
رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اعلام کرد: اطمینان میدهم که با ایمان راسخ، روحیه انقلابی و باور قلبی، مسیر پیشرفت صنعت هستهای را با قدرت و صلابت ادامه خواهیم داد.
سی وششمین سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (ره)، عاشقان و دلدادگان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، با شور و شعور انقلابی خود در حرم مطهر امام راحل حضور یافته تا بار دیگر با آرمانهای والای آن پیر فرزانه تجدید میثاق کنند.
مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (ره) با حضور مهمانان داخلی و خارجی در حرم مطهر ایشان آغاز شد.
دکتر علی اکبر ولایتی مشاور رهبر انقلاب در امور بین الملل در یـادداشـتـی اختصاصی بـرای روزنـامـه جام جم بــه مـنـاسـبـت سـالـگـرد رحلت امام خمینی (ره) خاطرهای از ایشان نقل کرده است.
در تاریخ پرافتخار ایران، از روزهایی که ملت با مشتهای گرهکرده صنعت نفت را ملی کردند و در برابر غارتگران ایستادند تا امروز، یک حقیقت روشن است؛ حقیقتی که نشان میدهد قدرتهای بزرگ غربی همیشه مقابل حقوق مردم ایران قدعلم کردهاند! اما این بار، ماجرای ایستادگی مردم و حاکمیت در حراست از حق غنیسازی اورانیوم، حماسهای نوین است؛ حقی قانونی که خون دانشمندان وطن به ما ارزانی داشته تا آیندهای روشن با انرژی پاک و درمان بیماران و هزاران مزایای دیگر را در پی داشته باشد.
اندیشه مقاومت، بهعنوان یک پارادایم فکری و عملی در مبارزه با ظلم، استبداد و هژمونی استکباری، ریشه در تفکر انقلابی و دینی حضرت امامخمینی(ره) دارد. ایشان با رهبری انقلاب اسلامی ایران در سال ۱۳۵۷، چارچوبی نوین برای ایستادگی در برابر نظامهای سلطهگر و استعماری ارائه کردند که نهتنها ایران و جهان اسلام، بلکه جنبشهای آزادیبخش در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار داد. در دهههای میانی قرن بیستم، جهان درگیر سلطه استعماری، استثمار ملتهای مستضعف و تلاش قدرتهای بزرگ برای تحمیل هژمونی سیاسی، اقتصادی و فرهنگی بود. در این بستر، امامخمینی(ره) با تلفیق اصول قرآنی، سیره نبوی و علوی، عقلانیت فلسفی و تحلیل دقیق شرایط ژئوپلیتیک، گفتمانی را بنیان نهادند که هویت دینی، خودباوری ملی و مقاومت فعال را احیا کرد. این اندیشه، با تأکید بر عدالتخواهی، استکبارستیزی و دفاع از مظلومان، به الگویی فراگیر برای مبارزه با سلطه جهانی تبدیل شد. بهمناسبت سالگرد ارتحال حضرت امامخمینی(ره)، این پرونده با رویکردی علمی- تحلیلی، به بررسی ریشههای نظری، نقش انقلاب اسلامی، تأثیرات جهانی، تداوم این اندیشه و چالشها و فرصتهای پیشروی آن میپردازد.
امام خمینی (ره) بیشک تاثیرگذارترین شخصیتی است که تاریخ چند دهه اخیر جهان به خود دیده و نقش ایشان در هدایت انقلاب اسلامی ایران، تشکیل حکومت اسلامی و علاقه و دلبستگی مردم ایران به ایشان همواره موجب شگفتی جهانیان بوده است.
شناخت امام خمینی (ره) وقتی صورت خواهد گرفت که شناخت درست و جامع و کاملی از رژیم پهلوی داشته باشیم؛ رژیمی که اگر بگوییم تا مغز استخوان وابسته به بیگانه بود، واقعا سخنی به گزاف نگفتهایم، اما نکته جالب اینجا بود که رژیم پهلوی نهتنها از این وابستگی عمیق احساس شرم و سرخوردگی نمیکرد بلکه از این بابت بسیار هم مفتخر بود و بهخود میبالید.