نرخ جدید انواع ارز اعلام شد

نرخ جدید انواع ارز اعلام شد

۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۱

نرخ ارز در مرکز مبادله ایران امروز ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ اعلام شد؛ دلار در محدوده ۱۴۰ هزار تومان معامله شد و یورو به بیش از ۱۶۳ هزار تومان رسید.

واریز سود سهام عدالت طی یک هفته آینده

واریز سود سهام عدالت طی یک هفته آینده

۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۰

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از واریز سود سهام عدالت طی یک هفته آینده خبر داد.

نحوه فعالیت بانک‌ ها مشخص شد

نحوه فعالیت بانک‌ ها مشخص شد

۱۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۰

از روز یک‌شنبه (۱۷ اسفند)، بانک‌ها با ۲۰ درصد نیرو فعال می‌شوند و شعب منتخب نیز به عنوان کشیک فعال خواهند بود.

ارائه پوشش‌های بیمه خسارات ناشی از جنگ بلامانع شد

برای همراهی با مردم در شرایط جنگی

ارائه پوشش‌های بیمه خسارات ناشی از جنگ بلامانع شد

۱۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۵۲

بر اساس تصمیم نهاد ناظر صنعت بیمه، ارائه پوشش خسارت‌های ناشی از جنگ در بیمه‌نامه‌های آتش‌سوزی منازل مسکونی، بیمه‌های آتش‌سوزی صنعتی و غیر صنعتی، بیمه بدنه اتومبیل، بیمه درمان تکمیلی، بیمه مسئولیت متصدیان حمل داخلی و همچنین بیمه‌های زندگی بلامانع اعلام شد.

آغاز توزیع اسکناس یک میلیون تومانی در شعب منتخب بانک‌های سراسرکشور

آغاز توزیع اسکناس یک میلیون تومانی در شعب منتخب بانک‌های سراسرکشور

۱۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۰

توزیع اسکناس با ارزش اسمی یک میلیون تومان با هدف تکمیل زنجیره تامین اسکناس در شرایط خاص از طریق شعب منتخب بانک‌ها در سراسر کشور آغاز شد.

فعالیت ۳۰ درصد بانک‌ها به صورت کشیک

فعالیت ۳۰ درصد بانک‌ها به صورت کشیک

۱۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱

شورای هماهنگی بانک‌ها اعلام کرد، بانک‌ها در استان تهران و سایر استان‌ها در ایام تعطیل عمومی اعلام شده هیئت دولت، به صورت کشیک فعالیت خواهند داشت.

اعلام نحوه فعالیت بانک های کشور در ایام تعطیل عمومی

اعلام نحوه فعالیت بانک های کشور در ایام تعطیل عمومی

۱۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۱

حسب تصمیم بانک مرکزی، بانک ها در استان تهران و سایر استان ها در ایام تعطیل عمومی اعلام شده هیئت دولت، به صورت کشیک فعالیت خواهند داشت.

افزایش سقف تراکنش‌ های حضوری و غیر حضوری در شبکه بانکی

بانک مرکزی در بخشنامه ای اعلام کرد:

افزایش سقف تراکنش‌ های حضوری و غیر حضوری در شبکه بانکی

۱۰ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۱

براساس بخشنامه بانک مرکزی آستانه روزانه تراکنش خرید کارتی برای هر شخص حقیقی از ۲ میلیارد ریال به ۴ میلیارد ریال افزایش یافت.

۴۷۰ همت

برای کوتاه کردن صف وام ازدواج و فرزند آوری

۴۷۰ همت

۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۶

صف وام ازدواج در سال‌های اخیر به یکی از نمادهای آشکار ناهماهنگی میان وعده‌های حمایتی و واقعیت عملکرد نظام بانکی تبدیل شده است؛ صفی که قرار بود کوتاه باشد، اما هر روز طولانی‌تر می‌شود و بیش از همه، جوانانی را فرسوده می‌کند که در ابتدای مسیر زندگی قرار دارند. انتظاری که گاه ماه‌ها و حتی نزدیک به یک سال به طول می‌انجامد و برنامه‌ریزی برای آغاز زندگی مشترک را به تعویق می‌اندازد.در حالی که وام ازدواج با عنوان قرض‌الحسنه و با هدف تسهیل تشکیل خانواده تعریف شده، بانک‌ها عملا آن را به فرآیندی زمان‌بر، بروکراتیک و پرهزینه برای متقاضیان تبدیل کرده‌اند.

قبلی۲بعدی