انسداد قلبی با میکروپلاستیک‌ها

انسداد قلبی با میکروپلاستیک‌ها

۲۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۰

باتوجه به این‌که ذرات میکروسکوپی به‌راحتی به بافت‌های مختلف مانفوذ می‌کند، می‌تواند خطرات مختلفی را برای سلامت به دنبال داشته باشند.به همین علت پژوهش‌های بسیاری به مطالعه اثرات حضور میکروپلاستیک‌ها درنمونه‌های کوچک اندام‌ها و مدل‌های حیوانی معطوف شده است.

صنعت هسته‌ای کشور در مرزهای دانش و فناوری رادیوداروها

سیدقاسم بی‌نیاز فعال‌رسانه‌ای

صنعت هسته‌ای کشور در مرزهای دانش و فناوری رادیوداروها

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۶

امروز سازمان انرژی اتمی ایران بابیش از۵۰سال سابقه درخشان به مرحله‌ای از توانمندی و پیشرفت رسیده که بخش عمده و عدیده‌ای ازنیازهای روزانه مردم وصنایع کشورمان را در سطحی ایده‌آل و قابل اعتماد در حوزه‌های مختلف پزشکی و سلامت، کشاورزی، باغداری و دفع آفات، کاربردهای فناوری هسته‌ای درصنایع مختلف، تجهیزات ابزار دقیق هسته‌ای، محیط‌زیست و آب‌وهوا، برق هسته‌ای پایدار و پاک، انواع لیزرهای صنعتی و پزشکی، آب‌سنگین و دوتره‌های پزشکی، پرتودهی صنعتی محصولات پزشکی و کشاورزی و حوزه‌های متعدد دیگر برآورده و فراهم می‌کند.

رادیوداروها؛ جان می‌بخشند

رادیوداروها؛ جان می‌بخشند

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵

حیات بشر؛ ادامه زندگی با سلامتی کامل؛ جست‌وجوی راه‌هایی برای بیمار نشدن یا مداوای به‌موقع و از راه درست، همواره فکر انسان را به خود مشغول داشته است. از دیرباز برای این‌که بیمار نشویم، به‌دنبال یافتن بهترین راه برای دور بودن از ویروس‌ها و میکروب‌ها بوده‌ایم.

در پارس ایزوتوپ،جمعه‌ها تعطیل نیست!

مهندس داورپناه:

در پارس ایزوتوپ،جمعه‌ها تعطیل نیست!

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵

شروع تحریم‌های بین‌المللی و همه‌جانبه علیه ایران به‌ویژه در حوزه دارویی نقطه عطف برای فعالیت‌های سازمان انرژی اتمی ایران بود تا پس ازسال‌ها تحقیق و پژوهش درحوزه رادیوداروها به‌صورت گسترده پا به عرصه تولید این داروها و توزیع این محصولات به بیمارستان‌های سراسر کشور بگذارد.

تولید رادیوداروی ایران در منطقه،بی‌نظیر است

دکتر قنادی:

تولید رادیوداروی ایران در منطقه،بی‌نظیر است

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۵

یکی ازمهم‌ترین مصداق‌های استفاده از انرژی هسته‌ای، استفاده از پرتوها در تشخیص و درمان در حوزه پزشکی است که کشور ما با استفاده از این فناوری مهم، توانسته انقلاب بزرگی در حوزه پزشکی چه در بخش درمان و چه در بخش تشخیص به‌پا کند.

۵۰‌سالگی رادیوداروها

مروری بر تاریخچه پزشکی هسته ای و رادیوداروها در دنیا

۵۰‌سالگی رادیوداروها

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۳

تلاش بشر برای ارتقای سلامت و توسعه بهداشت فردی و عمومی یکی از مهم‌ترین اقدامات و آرمان‌های جامعه جهانی بوده است به‌نحوی‌که امروزه یکی از مهم‌ترین شاخص‌های رفاه به سلامت و بهداشت فردی و عمومی بازمی‌گردد. ازاین‌رو تمامی جوامع و نهادهای علمی درصدد ارتقای شاخصهای سلامت همگانی و توسعه و تجهیز لوازم و امکانات و همچنین ایجاد روش‌های تشخیصی و درمانی جدید، غیرتهاجمی و مقرون‌به‌صرفه هستند.

نور رادیودارو بر تاریکی سرطان

شاهکار علمی محققان ایرانی برای التیام مبتلایان سرطان

نور رادیودارو بر تاریکی سرطان

۱۹ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۱

به گزارش سازمان جهانی بهداشت (WHO)، سرطان سومین علت مرگ‌ومیر در ایران است و متاسفانه روند رو به افزایشی دارد و وجود پیچیدگی‌های ذاتی مبارزه با سرطان و بار ناشی از این بیماری صعب‌العلاج دست به دست هم داده تا این بیماری را به یکی از جدی‌ترین عوامل تهدید سلامت عمومی در ایران تبدیل کند.

جادوی لیزر کم‌توان در درمان پوست

جادوی لیزر کم‌توان در درمان پوست

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۱

نور طبیعی ازجهات بسیاری بر فیزیولوژی انسان تاثیرگذار است؛ از تاثیر برکیفیت خواب گرفته تا عملکرد مغز و سیستم ایمنی بدن. مصریان باستان حدود۵۰۰۰سال پیش از مسیح با استفاده از نور خورشید اقدام به عفونت‌زدایی و درمان زخم‌های خود می‌کردند،به طوری که «نوردرمانی» به عنوان یکی از قدیمی‌ترین مدل‌های درمانی شناخته می‌شود.

شتاب در دنیای اطلاعات

بررسی نظام جدید ارزیابی صلاحیت فعالیت‌ زیرساخت‌ها در گفت‌وگو با یکی از فعالان حوزه شتابدهی

شتاب در دنیای اطلاعات

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۰

در دهه‌های اخیر پیشرفت فناوری و همه‌گیری استفاده از آن درجنبه‌های مختلف زندگی روزمره همه اقشار مردم، سبب شده تا حوزه فناوری اطلاعات از جذاب‌ترین بسترها برای خلق و رشد ایده‌های خلاقانه و نوآورانه باشد.

مبارزه علیه خشکسالی با سلاح فناوری

مروری بر فعالیت‌های ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، خشکسالی، فرسایش و محیط ‌زیست

مبارزه علیه خشکسالی با سلاح فناوری

۱۴ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۰

امروزه خشکسالی به‌عنوان معضلی در نظر گرفته می‌شود که آینده دنیا را تحت تاثیر قرار می‌دهد. افزایش جمعیت جهان و همچنین بحرانی‌تر شدن پدیده گرمایش جهانی از میزان دسترسی به منابع آب کاسته است. این رخداد که در وهله نخست موقعیت کشاورزی و تولید محصولات غذایی در یک کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد، در بسیاری از کشورها نگرانی‌های متعددی را درباره آینده امنیت غذایی پدید آورده است.

قبلی۱۰بعدی