پیش‌بینی افزایش ۱۵ درصدی زائران دهه پایانی صفر نسبت به سال گذشته

مدیر عالی حرم مطهر رضوی خبر داد

پیش‌بینی افزایش ۱۵ درصدی زائران دهه پایانی صفر نسبت به سال گذشته

۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۴۱ | نظر

مدیر عالی حرم مطهر رضوی گفت: در حرم مطهر رضوی حدود ۹۱ هزار نفر در حال خدمت‌رسانی به زائران هستند. همچنین موکب مردمی نیز در مسیر‌های منتهی به مشهد و اطراف حرم مطهر برپا خواهد شد.

تمرکز اتاق اصناف بر کنترل قیمت کالاهای اساسی

افزایش نظارت بر بازار مشهد در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴:

تمرکز اتاق اصناف بر کنترل قیمت کالاهای اساسی

۲۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۸ | نظر

با فرا رسیدن دهه پایانی ماه صفر سال ۱۴۰۴، اتاق اصناف مشهد از آغاز تشدید نظارت‌ها بر بازار و کنترل قیمت کالاهای اساسی در این کلان‌شهر خبر داد. هدف از این اقدامات، تضمین ثبات بازار و ارائه خدمات مطلوب به زائران و شهروندان اعلام شده است.

همه آزادگان خراسان رضوی جانباز هستند

مدیر کل بنیاد شهید:

همه آزادگان خراسان رضوی جانباز هستند

۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۰ | نظر

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: همه سه هزار و ۲۴۴ آزاده دوران دفاع مقدس این استان دارای درصدی از جانبازی هستند.

ثبت نشدن سامانه‌ای اطلاعات ملک برای موجر و مستاجر پیامد دارد

یک مسوول در خراسان‌رضوی:

ثبت نشدن سامانه‌ای اطلاعات ملک برای موجر و مستاجر پیامد دارد

۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹ | نظر

دبیر کارگروه تنظیم بازار املاک و مستغلات اداره کل راه و شهرسازی خراسان رضوی گفت: ثبت نشدن اطلاعات ملک در سامانه جامع املاک و اسکان یا عدم ثبت قرارداد‌های بین موجر و مستاجر در سامانه‌های خودنویس و کاتب به مرور مالکان را از یارانه‌ها و مشوق‌های دولتی و مستاجران را از رسیدگی قانونی به حقوقشان محروم می‌کند.

ضرورت راه‌اندازی دانشکده گردشگری در مشهد

رئیس دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد مطرح کرد:

ضرورت راه‌اندازی دانشکده گردشگری در مشهد

۲۶ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۶ | نظر

رئیس دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: با توجه به موقعیت گردشگری شهر مشهد ایجاد دانشکده گردشگری بسیار ضروری است که به حمایت دست‌اندرکاران حوزه گردشگری و بخش دولتی و خصوصی نیاز داریم.