آمار و ارقامی که نماد خدمتی مخلصانه و بی وقفه میان برف اند

آمار و ارقامی که نماد خدمتی مخلصانه و بی وقفه میان برف اند

۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۷ | نظر

سرپرست اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای بازفت: در پی بارش‌های اخیر، بیش از ۳۵۰۰ کیلومتر باند برف‌روبی، ۱۳۰۰ کیلومتر یخ‌زدایی انجام شد و به ۱۵۰ دستگاه خودرو امدادرسانی صورت گرفت و ۲۵ مسافر به علت خرابی خودروهایشان در راهدارخانه‌های تاراز و چری اسکان اضطراری داده شدند و مجموعاً ۱۱۰ تن شن و نمک در محورهای مواصلاتی حوزه بازفت استفاده شد.

طرح هادی شهر فیل‌آباد به تصویب رسید

طرح هادی شهر فیل‌آباد به تصویب رسید

۰۶ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۱ | نظر

سرپرست معاونت معماری و شهرسازی اداره کل راه و شهرسازی استان: با پیش‌بینی جمعیت ۶۷۳۲ نفری برای طرح هادی شهر فیل‌آباد، مساحت ۱۱۷.۲ هکتاری برای شهر و ۵۴۲ هکتاری برای حریم شهر در این طرح در نظر گرفته شد.

دردناک‌ترین و جدی‌ترین  آسیب وارده به کتابخانه‌های کشور چه بود؟

به روایت دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور

دردناک‌ترین و جدی‌ترین آسیب وارده به کتابخانه‌های کشور چه بود؟

۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۸ | نظر

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور: جدی‌ترین و دردناک‌ترین مورد آسیب مربوط به کتابخانه عمومی محمدیه شهرستان بروجن در استان چهارمحال و بختیاری بود؛ میراثی ارزشمند با قدمت بیش از پنج دهه که در سال ۱۳۴۹ شمسی به همت یکی از نوادگان مرجع عالیقدر آیت‌الله سید ابوالحسن اصفهانی، مرحوم حاج سید محمد حسینی متقی نجفی، وقف فرهنگ شد.

هشدارهای بحران جمعیت و تأکید بر تحول فرهنگی

هشدارهای بحران جمعیت و تأکید بر تحول فرهنگی

۰۵ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۵۹ | نظر

استاندار چهارمحال و بختیاری: سیاست‌های جمعیتی تنها با حمایت اقتصادی محقق نمی‌شود؛ ایجاد تحول فرهنگی و رسانه‌ای برای ترویج فرزندآوری و استحکام خانواده الزامی است.

آغاز ارائه تسهیلات نوسازی ناوگان اتوبوس و مینی‌بوس در چهارمحال و بختیاری

آغاز ارائه تسهیلات نوسازی ناوگان اتوبوس و مینی‌بوس در چهارمحال و بختیاری

۰۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۰ | نظر

رییس اداره مسافر اداره‌کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای چهارمحال و بختیاری: ارائه تسهیلات نوسازی ناوگان اتوبوسی و مینی‌بوسی استان در قالب تبصره ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ و افزایش سهم استان در دریافت این اعتبارات آغاز شد.