گزارش تصویری | حضور رهبر انقلاب در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی

گزارش تصویری | حضور رهبر انقلاب در مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی

۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۴ | نظر

حضرت آیت‌ الله خامنه‌ ای رهبر انقلاب اسلامی صبح امروز جمعه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ در اولین دقایق آغاز رأی‌گیری، با حضور در حسینیه امام خمینی در دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی شرکت کردند.عکاس: مجید آزاد.

رئیسی: از نسخه‌های دیگران بدون مطابقت با فرهنگ دینی و بومی خود استفاده نمی‌کنیم

در جمع طلاب و روحانیون در مدرسه فیضیه

رئیسی: از نسخه‌های دیگران بدون مطابقت با فرهنگ دینی و بومی خود استفاده نمی‌کنیم

۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۱ | نظر

سید ابراهیم رئیسی گفت که هرگاه براساس عقلانیت انقلابی عمل کردیم موفق شدیم اما وقتی خواستند با رویکردهای شرقی و غربی کشور را اداره کنند یا براساس خوش‌آمد آنها عمل کنند، موفق نشدیم.

هشدار امیرعبداللهیان به گوترش درباره وقوع فاجعه انسانی در رفح

هشدار امیرعبداللهیان به گوترش درباره وقوع فاجعه انسانی در رفح

۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۳ | نظر

وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگوی تلفنی با دبیرکل سارمان ملل گفت: رژیم صهیونیستی در ادامه «سیاست ترور و نسل‌کشی» با بستن گذرگاه رفح و کرم ابوسالم در تلاش است فاجعه انسانی دیگری را در منطقه رقم بزند و تلاش‌های بین‌المللی برای توقف جنگ را بی ثمر سازد.

از قرار گرفتن در مسیر بازگشت روابط دیپلماتیک ایران و مصر تا برائت از طواغیت

اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه دولت چه گفتند؟

از قرار گرفتن در مسیر بازگشت روابط دیپلماتیک ایران و مصر تا برائت از طواغیت

۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۵ | نظر

اعضای کابینه سیزدهم در حاشیه جلسه روز چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ هیات وزیران در حیاط دولت با حضور در جمع خبرنگاران به سؤالات‌شان پاسخ دادند.

رئیسی: تلاش برای ساخت مسکن در حال انجام است

در مراسم طرح نهضت ملی مسکن در قم

رئیسی: تلاش برای ساخت مسکن در حال انجام است

۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵ | نظر

سید ابراهیم رئیسی در مراسم واگذاری ۳۷۴۸ واحد مسکونی و ۳۵۰۸ قطعه زمین طرح نهضت ملی مسکن در قم گفت: تلاش برای ساخت مسکن در حال انجام است.

رای مردم پشتوانه اقتدار

«جام‌جم» از ابعاد ملی و بین‌المللی افزایش نرخ مشارکت در انتخابات گزارش می‌دهد

رای مردم پشتوانه اقتدار

۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۹ | نظر

مشارکت مردم در دور نخست دوازدهمین دوره انتخاباتی مجلس شورای اسلامی بار دیگر ثابت کرد که توان مانور گروه‌های مختلف مردمی در اعتلای کشور تا چه اندازه اثرگذارتر از قدرت مانورهای تبلیغاتی است. مشارکت بالای ۴۰درصدی مردم در انتخابات اسفند ۱۴۰۲، مجددا نشان داد که مردم ایران در هر شرایطی پای آرمان‌های والای‌شان می‌ایستند و به هر نوع تحریمی اعم از سیاسی و اقتصادی «نه» می‌گویند. نگاهی به آمار مشارکت انتخاباتی در ادوار گذشته مجلس شورای اسلامی به‌خوبی عیان کرد که آمار مشارکت واجدین شرایط در انتخابات نه‌فقط کاهشی نبوده، بلکه مردم با بررسی فهرست‌های مختلف انتخاباتی به افرادی رأی دادند که از هویت سیاسی مستقلی برخوردار بوده و وابسته به جریان‌های سیاسی ــ که بعضا نقش غیرقابل انکاری در ناامیدی مردم داشتند ــ نیستند از همین‌رو شکست پروژه تبلیغی دشمنان در رأی ندادن و حذف برخی نامزدها و جریان‌هایی که مرعوب فضای رسانه‌ای معاندان نظام هستند از مهم‌ترین دستاوردهای دوازدهمین‌دوره انتخابات خانه ملت بود که این‌بار نیز مثل گذشته توسط حماسه‌آفرینی مردم دفع شد.