دروغ‌پراکنی به سبک منافقین

رسانه ملی یک خبرسازی سراسر جعلی را تکذیب کرد

دروغ‌پراکنی به سبک منافقین

۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱ | نظر

دشمنان نظام از هر فرصتی استفاده می‌کنند تا علیه انقلاب، کشور و مردم اقدام کرده و زمینه ناامیدی و دلسردی ملت را از کارگزاران نظام فراهم کنند. این‌دست توطئه‌ها در مقاطع مهم دوچندان می‌شود و معاندان برای نفوذ در افکارعمومی و به‌چالش‌کشیدن آن از هیچ مسأله‌ای رویگردان نیستند به‌ویژه که در شرایط کنونی ملت ایران از یک آزمون بزرگ ــ شهادت آیت‌ا... رئیسی و همراهانش ــ سربلند بیرون آمدند و همه نقشه‌های آنها در تزلزل نظام اسلامی با درایت رهبر معظم انقلاب اسلامی به هم ریخت.

وقت برخورد با لجن‌پراکنی

«جام‌جم» لزوم مواجهه قانونی دستگاه‌های امنیتی و قضایی با تخریب گران فضای انتخاباتی را بررسی‌کرده است

وقت برخورد با لجن‌پراکنی

۱۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۹ | نظر

انتخابات عرصه رقابت میان کاندیداها و هواداران نامزدها با یکدیگر است تا جریان‌های سیاسی ازطریق تبلیغات،ازفرصت مناسبی برای معرفی خودو برنامه‌های‌شان برخوردار باشند و آرای مردمی راکسب کنند.

راهکار‌هایی برای پیشگیری از بداخلاقی سیاسی

در گفت‌وگو با جام جم آنلاین مطرح شد

راهکار‌هایی برای پیشگیری از بداخلاقی سیاسی

۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۳ | نظر

یک کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به اینکه برخی کاندیدا‌ها راه اثبات خود را از طریق تخریب دیگران جست‌وجو می‌کنند، گفت: برای پیشگیری از این اتفاق می‌توان در نظر گرفت که چنانچه کاندیدایی در مناظرات زنده مرتکب بد اخلاقی سیاسی شد از حضور در مناظره بعدی محروم شود و یا چنانچه حامیان او مرتکب چنین رویکردی شدند نیز با کاندیدای محبوب آن‌ها برخورد شود.

شبکه اینترنشنال تروریستی است

دبیر ستاد حقوق بشر :

شبکه اینترنشنال تروریستی است

۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۴ | نظر

دبیر ستاد حقوق بشر با بیان اینکه شبکه اینترنشنال تروریستی است، تاکید کرد که ایران با تروریست‌ها مماشات نخواهد کرد.

غربی ها فرافکنی کرده و رفتارشان منطقی نیست

مرندی در گفتگو با جام جم آنلاین:

غربی ها فرافکنی کرده و رفتارشان منطقی نیست

۱۸ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۳ | نظر

یک استاد دانشگاه با بیان اینکه قطعنامه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی به درخواست سه کشور اروپایی انگلیس،آلمان و فرانسه علیه ایران، ارزشی ندارد؛ گفت: دنیا امروز تغییر کرده و ویگر کشورهای غربی در شرایط قبل نیستند و تضعیف شده اند.