جنایات رژیم صهیونیستی بی‌کیفر نخواهد ماند

وزارت امور خارجه:

جنایات رژیم صهیونیستی بی‌کیفر نخواهد ماند

۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۳ | نظر

وزارت امور خارجه با صدور بیانیه‌ای در رابطه با جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان اعلام کرد: جنایت نسل‌کشی، جنایات جنگی و جنایت تجاوز، از سوی رژیم صهیونیستی هیچ گاه بی‌کیفر نخواهد ماند.

راه و مکتب سید مقاومت ادامه خواهد یافت | ضربات جبهه‌ مقاومت بر پیکر فرسوده و رو به زوال رژیم صهیونیستی کوبنده‌تر خواهد شد

پیام رهبر انقلاب به مناسبت شهادت سید حسن نصرالله:

راه و مکتب سید مقاومت ادامه خواهد یافت | ضربات جبهه‌ مقاومت بر پیکر فرسوده و رو به زوال رژیم صهیونیستی کوبنده‌تر خواهد شد

۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۵ | نظر

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی به مناسبت شهادت مجاهد کبیر و پرچمدار مقاومت، حجت‌الاسلام سیدحسن نصرالله ضمن تبریک و تسلیت شهادت رهبر کم نظیر حزب الله به سراسر جبهه مقاومت و امت اسلامی و اعلام پنج روز عزای عمومی در کشور، تأکید کردند: اساسی که او در لبنان پایه گذاری کرد و به دیگر مراکز قدرت،جهت بخشید،با فقدان سید عزیز مقاومت نه تنها از میان نخواهد رفت،که به برکت خون او و دیگر شهیدان این حادثه، استحکام بیشتر خواهد یافت و ضربات جبهه مقاومت بر پیکر فرسوده و روبه زوال رژیم صهیونی کوبنده تر خواهد شد.

جنایت رژیم صهیونیستی در بیروت، موجب نابودی این  رژیم می‌شود

پاک‌آیین در گفت‌وگو با جام‌جم انلاین:

جنایت رژیم صهیونیستی در بیروت، موجب نابودی این  رژیم می‌شود

۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۶ | نظر

محسن پاک‌ آیین کارشناس مسائل منطقه‌ای در گفت‌وگو با جام‌ جم آنلاین در ضمن تسلیت شهادت دبیرکل حزب‌الله گفت: راه شهیدسید حسن نصرالله ادامه خواهد یافت و حزب‌الله و‌ جبهه مقاومت به اهداف خود که همان آزادی قدس و نابودی رژیم صهیونیستی است انشاءالله دست خواهند یافت. 

راه شهید نصرالله قدرتمندتر استمرار خواهد یافت

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح:

راه شهید نصرالله قدرتمندتر استمرار خواهد یافت

۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۱ | نظر

رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح گفت: راه شهید نصرالله پرفروغتر و قدرتمندتر استمرار خواهد یافت و سرنوشت منطقه و فلسطین عزیز در آینده‌ای نزدیک با اراده پولادین رزمندگان مقاومت و حمایت و همراهی مجاهدان مومن امت اسلامی با پرچمداری حزب الله عزیز رقم خواهد خورد.

حکم رهبر انقلاب برای کمک به لبنان واجب عینی است

معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب:

حکم رهبر انقلاب برای کمک به لبنان واجب عینی است

۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۶ | نظر

معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب حکم «واجب عینی» امروز حضرت آیت الله العظمی خامنه‌ای درباره کمک به لبنان و حزب الله را تشریح کرد.