۱۵ خرداد زمینه سازی ظهور؟

۱۵ خرداد زمینه سازی ظهور؟

۱۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۵ | نظر

تحلیل نوبی از ۱۵ خرداد، امسال در میان رخ داده‌های تابان عمق تازه‌ای را معرفی می‌کند؛ منظورم رویداد‌های مرتبط در طول تابش ایام الله عید نوربخش اکبر، عید غدیر است، عید افشان آشکار و افشای ولایت الهی متجلی در وجودمبارک و متبرک مولا علی صلوات الله علیه و علی ابنائه المعصومین و الائمه المیامین علیهم السلام و آشکار کردن آن به امر پروردگار در غدیر خم و پرده گشایی از راز عظیم هستی، و مصادف شدنش با یادمان پایان عمرمبارک یک فرزند صالح ولی خدا ومجدد ولایت الهی علیه ولایت شیطان و نیز یاد ماندی مهم از منظر رابطه امام و ولی فقیه و مردم در تولدت عشق و عقل ممزوج یعنی، قیام مردمی ۱۵ خرداد در دفاع از ولایت و عالم و مجتهد فقه جعفری و خیرش فیضیه در سالگرد شهادت رییس مذهب شیعه دوازده امامی امام جعفر صادق سلام الله علیه و آغازگر فرآیند تحقق و پیروزی انقلاب اسلامی همه و همه عناصر تحلیل ژرف ساخت قیاممذکور را می‌سازد.

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات دو هزار نفر از محکومان

به مناسبت عید سعید غدیر اتجام شد؛

موافقت رهبر انقلاب با عفو و تخفیف مجازات دو هزار نفر از محکومان

۱۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۴۴ | نظر

حضرت آیت‌ الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی با درخواست رییس قوه قضاییه برای عفو یا تخفیف و تبدیل مجازات دو هزار نفر از محکومان محاکم به مناسبت عید سعید غدیر خم موافقت کردند.

حضور مردم در خیابان‌ها قوت قلب نیرو‌های مسلح است

سرلشکر محسن رضایی در گفتگوی ویژه خبری:

حضور مردم در خیابان‌ها قوت قلب نیرو‌های مسلح است

۱۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۱ | نظر

فرمانده سپاه پاسداران در دوران ۸ سال دفاع مقدس گفت: همان‌طور که دست ما روی ماشه است و لانچر را تنظیم می‌کنیم، وقتی به پشت سر خود نگاه می‌کنیم که شما می‌گویید: بزن که خوب می‌زنی، ما دل و جرأت بیشتری پیدا می‌کنیم.

هر تفاهمی باید منافع ملی ایران را تضمین کند

معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه:

هر تفاهمی باید منافع ملی ایران را تضمین کند

۱۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۸ | نظر

معاون حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه با تاکید بر استقلال جمهوری اسلامی ایران در تصمیم‌گیری‌های خود، گفت: تا زمانی که منافع ملی ایران به طور کامل تضمین نشود، هیچ تفاهمی امضا نخواهد شد.

امنیت، پیش‌شرط توسعه پایدار و پیشرفت اقتصادی است

وزیر کشور در اجلاس وزیران کشور عضو سازمان همکاری‌های شانگهای:

امنیت، پیش‌شرط توسعه پایدار و پیشرفت اقتصادی است

۱۵ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۱ | نظر

وزیر کشور امنیت را پیش‌شرط و زیربنای هرگونه توسعه پایدار و پیشرفت اقتصادی دانست و گفت: بدون ثبات و امنیت، سرمایه‌گذاری معنایی نخواهد داشت.

حمایت از مقاومت فلسطین و لبنان، سیاست اصولی ایران است

عراقچی:

حمایت از مقاومت فلسطین و لبنان، سیاست اصولی ایران است

۱۴ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۸:۵۷ | نظر

وزیر امور خارجه در گفت‌و‌گو با عضو شورای رهبری جنبش حماس گزارشی از آخرین اقدامات جمهوری اسلامی ایران برای توقف جنگ در منطقه ارایه و بر تداوم سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مقاومت مشروع ملت‌های منطقه بویژه در فلسطین و لبنان علیه اشغالگری و تجاوزگری رژیم صهیونیستی تاکید کرد.