10راهکار برای پیشگیری از دیابت

10راهکار برای پیشگیری از دیابت

۱۵ تير ۱۴۰۱ - ۰۰:۰۹ | نظر

دیابت یک بیماری مزمن است که بر متابولیسم بدن شما تأثیر می گذارد.بیشتر غذایی که می خورید به قند (که گلوکز نیز نامیده می شود) تجزیه می شود و در جریان خون شما آزاد می شود.

خطر سقط جنین در تابستان بیشتر است

مطالعه جدید نشان داد

خطر سقط جنین در تابستان بیشتر است

۱۴ تير ۱۴۰۱ - ۲۳:۰۰ | نظر

مطالعه جدید نشان داد که خطر سقط جنین در اواخر ماه مرداد در مقایسه با اواخر بهمن ۴۴ درصد افزایش یافته است که نشان دهنده نیاز به بررسی ارتباط احتمالی بین گرمای شدید و از دست دادن بارداری است.

مبتلایان کرونا دوباره ۴ رقمی شد / ۸ نفر دیگر جان‌ باختند

جدیدترین آمار کرونا در ایران؛

مبتلایان کرونا دوباره ۴ رقمی شد / ۸ نفر دیگر جان‌ باختند

۱۳ تير ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۵ | نظر

بر اساس اعلام وزارت بهداشت، در ۲۴ ساعت گذشته بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰۰۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده و متاسفانه هشت بیمار نیز جان خود را از دست دادند.

خیز دوباره کرونا با زردشدن شهر‌ها

آیا با افزایش آمار ابتلا به کرونا موج جدیدی در کشور در راه است؟

خیز دوباره کرونا با زردشدن شهر‌ها

۱۲ تير ۱۴۰۱ - ۱۰:۳۷ | نظر

حالا همه از خیز دوباره کرونا در کشور می‌گویند، از این‌که تعداد شهر‌های زرد در کشور افزایش یافته و آمار ابتلا و بستری هم صعودی شده است. اتفاقا گزارش‌های تکمیلی هم این نکته را تایید می‌کند؛ این‌که در روز‌های گذشته، تعداد افراد مبتلا و بستری در بیمارستان افزایش پیدا کرده است. همه این اطلاعات می‌تواند زنگ‌خطر بروز موج جدیدی در کشور را به صدا درآورد زمانی که بدانیم در کشور‌های آمریکایی و اروپایی هم موج‌های جدیدی در راه است.

یک روز دیگر بدون فوتی کرونا در کشور

وزارت بهداشت اعلام کرد

یک روز دیگر بدون فوتی کرونا در کشور

۱۱ تير ۱۴۰۱ - ۱۵:۰۶ | نظر

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت در اطلاعیه ای آخرین وضعیت کرونا در کشور را اعلام کرد.