افزایش تعداد شهدای لبنان به ۲۰۸۹ نفر

افزایش تعداد شهدای لبنان به ۲۰۸۹ نفر

۲۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۹:۳۶ | نظر

وزارت بهداشت لبنان در بیانیه‌ای از افزایش تعداد تلفات تجاوزات صهیونیست‌ها به ۲ هزار و ۸۹ شهید و ۶ هزار و ۷۶۲ مجروح خبر داد.

خانه پوشالی

خانه پوشالی

۲۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۸ | نظر

در میانه تنش‌های نظامی، نحوه روایت جنگ از سوی سیاستمداران به اندازه خود میدان نبرد اهمیت پیدا می‌کند. در این میان، رویکرد دونالد ترامپ در استفاده از نمادها و کلیشه‌های سینمایی به‌ویژه ارجاعات مستقیم و غیرمستقیم به فرهنگ هالیوود بیش از آن‌که به شفاف‌سازی کمک کند، به تحریف واقعیت و تشدید فضای احساسی منجر شده است.

سیلی سانچز

ایستادگی نخست‎‌وزیر اسپانیا در برابر ترامپ، پایانی ‎بر نفوذ آمریکا در اروپا قلمداد می‎‌شود

سیلی سانچز

۲۴ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۱ | نظر

دونالد ترامپ،رئیس‎‌جمهور آمریکا در روزهای اولیه جنگ بر ورود قریب‌‎الوقوع قاره سبز علیه جمهوری‎‌اسلامی ایران حساب ویژه‌‎ای باز کرده بود اما مادرید تحت رهبری پدرو سانچز، نخست‌‎وزیر جسور اسپانیا امیال آشفته منفور منزوی کاخ‎‌سفید را نقش برآب‎ کرد.

موافقت ترامپ با بررسی طرح صلح تهران، پیروزی ایران بود

کارشناس نظامی روس:

موافقت ترامپ با بررسی طرح صلح تهران، پیروزی ایران بود

۲۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۶:۰۰ | نظر

کارشناس نظامی و رئیس بخش همگرایی اوراسیا و توسعه سازمان همکاری شانگهای مؤسسه کشور‌های مشترک‌المنافع روسیه گفت: کاملاً واضح است که موافقت رسمی دولت ترامپ با بررسی «طرح صلح» تهران، پیروزی برای ایران بود.

۲پیش شرط‌ ایران برای مذاکره

رئیس مجلس اعلام کرد آغاز گفت‌وگو با آمریکا مشروط به برقراری آتش‌بس در لبنان و آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده کشورمان است

۲پیش شرط‌ ایران برای مذاکره

۲۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۵ | نظر

در آستانه برگزاری مذاکرات ایران و ایالات متحده در اسلام‌آباد، صحنه تحولات نه‌تنها نشانی از آرامش ندارد بلکه بیش از هر زمان دیگری به یک وضعیت پیش‌بحرانی شباهت پیدا کرده است؛ آتش‌بسی که قرار بود سکوی پرش به سمت دیپلماسی باشد، اکنون به نماد بی‌اعتمادی و میدان آزمون اراده‌ها تبدیل شده است. در چنین فضایی، گفت‌وگوها در دل یک تقابل فعال و «با دست بر ماشه» شکل می‌گیرد.

ترامپ برای جنگ پول دارد اما برای فقرا نه

انتقاد شهردار مسلمان نیویورک از رئیس جمهور آمریکا:

ترامپ برای جنگ پول دارد اما برای فقرا نه

۲۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۱:۳۶ | نظر

شهردار مسلمان شهر نیویورک با انتقاد از جنگ بی‌پروای «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا علیه ایران گفت که دولت ترامپ همیشه برای جنگ پول دارد اما برای فقرا نه.