۸۰۰۰ نفر در غزه زیر آوارها هستند

۸۰۰۰ نفر در غزه زیر آوارها هستند

۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۵ | نظر

یک مرکزی فلسطینی، وجود بیش از ۸ هزار نفر مفقود زیر آوارهای غزه را تأیید کرده و از جامعه بین‌الملل خواستار کمک برای بیرون کشیدن قربانیان شد.

سربازان دیجیتال نتانیاهو

تل‌آویو تلاش می‌کند شکست در اذهان جهانیان را با نفوذ در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها جبران کند

سربازان دیجیتال نتانیاهو

۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۷ | نظر

دوربین‌های جهان در حال ضبط و انتشار تصاویر دو سال جنایت و نسل‌ کشی رژیم صهیونی در غزه هستند و همین امر این رژیم را در سطح افکار عمومی جهان در صدر منفورترین‌ها قرار داده است.

سقوط پهپاد اسرائیلی در شرق لبنان

سقوط پهپاد اسرائیلی در شرق لبنان

۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۵ | نظر

منابع لبنانی اعلام کردند که یک پهپاد متعلق به رژیم صهیونیستی در حومه منطقه الهرمل در شرق لبنان سقوط کرده است.

نفرت جهانی از حمله به صمود

رژیم‌صهیونیستی با زندانی کردن ۵۰۰ نفر از اعضای کاروان بین‌المللی صمود مانع رسیدن کمک‌های بشر دوستانه به غزه شد

نفرت جهانی از حمله به صمود

۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹ | نظر

کاروانی متشکل از ده‌ها کشتی کوچک با پرچم همبستگی با مردم غزه به سمت سواحل محاصره‌شده فلسطین حرکت کرد اما در میانه راه با سد آهنین نیروی دریایی رژیم‌صهیونیستی مواجه شد؛ تقابلی که یک‌بار دیگر پرده از واقعیت محاصره همه‌جانبه این باریکه برداشت.

بهره‌برداری حماس از ۱۱ خلأ طرح ترامپ درباره غزه | پاسخ هوشمندانه مقاومت

بهره‌برداری حماس از ۱۱ خلأ طرح ترامپ درباره غزه | پاسخ هوشمندانه مقاومت

۱۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۳ | نظر

کارشناسان مسائل سیاسی با برشمردن ۱۱ بند غیرقانونی در طرح ترامپ برای آتش بس در غزه تاکید کردند که این طرح به دنبال تحمیل صلح به هر قیمت بوده و دستورالعملی برای ایجاد بی‌ثباتی بیشتر است.