گیم‌های خشونت‌ساز

تاملی بر تاثیر بازی‌های رایانه‌ای در اغتشاشات

گیم‌های خشونت‌ساز

۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۴۵ | نظر

درگیری‌های خیابانی پرخشونت که در کشور ما رخ می‌دهد، نمونه‌های بارزی است که در هر دیدگاهی با عنوان اغتشاش شناخته می‌شود.

گلزنی فوتبال برای سینما

گلزنی فوتبال برای سینما

۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۸:۱۳ | نظر

فکر کنید تماشای یک مسابقه مهم فوتبال به صورت زنده و مستقیم روی پرده سینما چه حس و حالی دارد و چقدر می‌تواند تماشاگران علاقه‌مند به فوتبال را سر ذوق آورد؟ تقریبا اواخر شهریور بود که محمدقاصد اشرفی، رئیس انجمن سینماداران در اظهارنظری از قطعی‌شدن اکران مسابقات فوتبال جام‌جهانی قطر در سینماهای سراسر کشور خبر داده بود.

لزوم ساده‌سازی در بیان مسائل‌فرهنگی

لزوم ساده‌سازی در بیان مسائل‌فرهنگی

۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۷:۱۸ | نظر

مهم‌ترین معضل و ریشه همه مصائب فرهنگی ما در این است که اصولا بسیاری از مدیران و آدم‌های مهم ما روی پرده و پشت‌پرده نمی‌دانند فرهنگ چیست.

فلش ماب‌های امید آفرین

نگاهی به گونه پرمخاطب نماآهنگ‌هایی که ماندگار می‌شوند

فلش ماب‌های امید آفرین

۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۸ | نظر

چند سال پیش در فضای مجازی ویدئو‌هایی از فرودگاه امام خمینی (ره) منتشر شد که حواشی متعددی با خود به همراه داشت. در آن ویدئو‌ها نشان داده می‌شد که گروهی در حال اجرای یک ترانه درباره ایران هستند و پس از آن هم غلامرضا صنعتگر (خواننده و آهنگساز) به خواندن کامل آن ترانه می‌پردازد.