بنان زنده شد

گفت‌وگوی «جام‌جم» با محمد عشقی، آهنگساز آلبوم «به یاد بنان»

بنان زنده شد

۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۲۲ | نظر

محمد عشقی، کارشناسی ارشد نوازندگی ساز ایرانی از دانشگاه هنر تهران دارد. او موسیقی را از کودکی با خواندن تصانیف قدیمی آغاز و از نوجوانی با حضور نزد اساتیدی همچون محمد علایی، روزبه رحیمی، سعید ثابت، پشنگ کامکار، محمدعلی کیانی‌نژاد، اردوان کامکار، شریف لطفی و سیامک جهانگیری به فراگیری موسیقی پرداخت.

جست‌وجوی منجی آمریکایی در کوچه‌های کازابلانکا

به بهانه هشتادمین سالگرد نمایش فیلم «کازابلانکا»

جست‌وجوی منجی آمریکایی در کوچه‌های کازابلانکا

۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۱۷ | نظر

شاید اهمیتی نداشته باشد که کازابلانکا شهر ملال‌آور و دلتنگ‌کننده‌ای است(آن‌گونه که جولیوس اپستین، یکی از فیلمنامه‌نویسان این فیلم گفته) این‌که سربازان آلمانی هرگز در این شهر نبوده و اگر هم چندتایی حضور داشته‌اند، لباس فرم نظامی به تن نداشتند!

تاریخ دزدی

با آغاز پخش سریال «نابغه کوچک» از شبکه تی‌آرتی ترکیه رقم خورد

تاریخ دزدی

۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۲ | نظر

گرچه ۳۸ سال قبل، این تلویزیون ایران بود که گل اول را درباره ابن‌ سینا زد و کیهان رهگذار سریال بوعلی‌ سینا را با بازیگری امین تارخ ساخت اما این مجموعه تلویزیونی با وجود موفقیت و محبوبیت که حالا مزیت نوستالژی هم به ارزش آن افزوده، تبدیل به الگو و آغاز راهی برای پرداختن بیشتر و موثرتر درباره این دانشمند بزرگ و شهره ایرانی نشد.

شناسایی هویت ۵ شهید گمنام در یادمان هویزه

کمیته جستجوی مفقودین نیرو‌های مسلح اعلام کرد؛

شناسایی هویت ۵ شهید گمنام در یادمان هویزه

۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۴ | نظر

بر اساس اعلام کمیته جستجوی مفقودین؛ پیکر‌های مطهر ۵ شهید از ۸ شهید گمنام مدفون در یادمان شهدای هویزه شناسایی شدند.

صوت | خوشه چین

صوت | خوشه چین

۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۹ | نظر

ترانه ای با عنوان «خوشه چین» کاری از مرحوم غلامحسین بنان را بشنوید.

صوت | روزهای بی قراری

صوت | روزهای بی قراری

۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۴ | نظر

ترانه ای با عنوان «روزهای بی قراری» کاری از علیرضا قربانی را بشنوید.

صوت | رفتنت

صوت | رفتنت

۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۴ | نظر

ترانه ای با عنوان «رفتنت» با صدای میلاد درخشانی را بشنوید.

حقایق جذاب پشت‌ پرده

حقایق جذاب پشت‌ پرده

۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۸:۳۱ | نظر

مستند «برزخی‌ ها» که این روزها در سامانه هاشور به صورت آنلاین اکران می‌شود، فارغ از شخم تاریخی و روایت حاشیه‌ها و جنجال‌های فیلم سینمایی «برزخی‌ها» به کارگردانی ایرج قادری، بحث مستندهای سینمایی را هم پیش می‌کشد که در سینمای ایران چندان نمونه‌های فراوانی ندارد؛ چه مستندهایی همچون برزخی‌ها که به حواشی و فرامتن و نکات ناگفته ساخت یک فیلم مهم و موثر می‌پردازد و چه مستندهایی درباره بازیگران و کارگردانان و دیگر فعالان نام آشنای عرصه سینما و چه مستندهایی درباره ذات و ماهیت خود سینما و مشتقات آن.