طلایی شدن علیرضا یوسفی به یاد شهدای میناب

وزنه برداری قهرمانی آسیا - هند؛

طلایی شدن علیرضا یوسفی به یاد شهدای میناب

۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۴۳ | نظر

علیرضا یوسفی در حالی با کسب ۳ مدال به کار خود در دسته فوق سنگین رقابت‌های وزنه برداری قهرمانی آسیا پایان داد که لباسی به یاد شهدای میناب به تن داشت.

ژابی آلونسو؛ آخرین امید برای بازگرداندن چلسی به اوج

ژابی آلونسو؛ آخرین امید برای بازگرداندن چلسی به اوج

۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۲ | نظر

انتصاب ژابی آلونسو به عنوان سرمربی جدید چلسی شاید مهم‌ترین و جاه‌طلبانه‌ترین تصمیم مدیران این باشگاه از زمان آغاز دوران مالکیت کنسرسیوم «بلوکو» باشد؛ تصمیمی که قرار است به سال‌ها بی‌ثباتی، سردرگمی و تغییرات پیاپی روی نیمکت آبی‌های لندن پایان دهد.

سرطان را پشت سر گذاشتم

محمد پنجعلی در گفت‌وگو با جام جم آنلاین:

سرطان را پشت سر گذاشتم

۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۴:۱۵ | نظر

مدافع اسبق تیم ملی و پرسپولیس می‌گوید بعد از مدت‌ها از بستر بیماری برخاسته است. این در حالی است که کمتر کسی خبر داشت که این چهره سرشناس فوتبالی از بیماری رنج می‌برد.

معضل خارجی‌ها!

قرارداد دلاری با بازیکنان و احتمال شکایت‌ در فیفا؛ مدیران مراقب باشید

معضل خارجی‌ها!

۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۰ | نظر

جنگ، تعطیلی لیگ، تعطیلی فوتبال، استادیوم‌های خالی، بازیکنان خانه‌نشین و فوتبالی که هر چند تعطیل است اما هرگز پایانی نخواهد داشت. به زودی، با آرام شدن اوضاع و دور شدن سایه جنگ از کشور، فوتبال دوباره به جریان می‌افتد و دوباره زمین‌های چمن میزبان فوتبالیست‌هایی خواهد بود که طرفداران را روی سکو یا پای تلویزیون دیوانه می‌کنند. تا آن زمان، همه چیز به حالت تعلیق درآمده و نگاه‌ها به حضور تیم‌ملی در رقابت‌های جام‌جهانی است.

فیفا برای هر ۱۰ شرط ایران یک راه‌حل ارائه کرد

رئیس فدراسیون فوتبال کشورمان:

فیفا برای هر ۱۰ شرط ایران یک راه‌حل ارائه کرد

۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۲ | نظر

رئیس فدراسیون فوتبال ایران، پس از دیدار با مقامات فیفا از جمله ماتیاس گرافستروم، دبیرکل فدراسیون جهانی فوتبال در استانبول، اعلام کرد که این مذاکرات مثبت بوده است.

افسانه‌های دست نخورده!

رکورد‌های جام جهانی: ۲۰ نقطه عطف تاریخی برتر

افسانه‌های دست نخورده!

۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۱ | نظر

جام جهانی فوتبال همواره بزرگ‌ترین صحنه این ورزش بوده، جایی که اسطوره‌ها متولد می‌شوند و تاریخ بار‌ها بازنویسی می‌شود.  

ترافیک سنگین کاری فدراسیون هاکی، برگزاری ۶ اردوی همزمان آقایان و بانوان

جنگ تحمیلی سد راه بانوان هاکی ایران جهت حضور در بازی‌های آسیایی ناگویا

ترافیک سنگین کاری فدراسیون هاکی، برگزاری ۶ اردوی همزمان آقایان و بانوان

۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۷ | نظر

دکتر بهرام قدیمی رئیس فدراسیون هاکی با اشاره به تقویم فشرده اردو‌های آماده‌سازی تیم‌های ملی گفت: با توجه به رویداد‌های بین المللی پیشِ‌رو در بخش‌های مختلف هاکی چمن و سالنی، برنامه‌ریزی اردو‌ها با هدف افزایش آمادگی فنی و بدنی ملی‌پوشان و حضور قدرتمند در مسابقات قهرمانی آسیا انجام شده است. تلاش می‌کنیم با فراهم کردن شرایط مناسب تمرینی و پشتیبانی لازم، مسیر آماده‌سازی تیم‌ها با بالاترین کیفیت پیش برود.