AFP

امانوئل مکرون هشتمین رئیس جمهور فرانسه

۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۲۹ | نظر

(امانوئل مکرون) 39 ساله، رئیس جمهوری منتخب فرانسه روز یکشنبه پس از برگزاری نشست مشترک با فرانسوا اولاند در کاخ الیزه، به صورت رسمی قدرت اجرایی این کشور را در دست گرفت و رئیس جمهوری فرانسه شد.«مکرون» هشتمین رئیس جمهور فرانسه در جمهوری پنجم است.

حسین رزاق نژاد

برنامه تلویزیونی 180 درجه

۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۵ | نظر

«۱۸۰ درجه» مجله تصویری شبکه افق در باب موضوعات مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی با حضور شخصیت های فرهنگی و سیاسی و اهالی رسانه؛ مناظره ای متفاوت همراه با آیتم های متنوع همچون اسکایپ بین المللی، مستند ویژه و طنز میدانی با سردبیری و تهیه کنندگی سید مرتضی فاطمی که هر هفته جمعه ها از شبکه افق پخش می شود.

بهمن صادقی

همایش بانوان حامی محمدباقر قالیباف

۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۳:۵۲ | نظر

همایش بانوان حامی محمدباقر قالیباف صبح امروز یکشنبه با حضور محمدباقر قالیباف از نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در سالن مجموعه شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد.

چاوش هماوندی

همایش حامیان حسن روحانی

۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۹ | نظر

همایش بزرگ حامیان حجت الاسلام حسن روحانی از نامزدهای دوزادهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بعدازظهر امروز شنبه در استادیوم آزادی تهران برگزار شد.

مجید آزاد

همایش بزرگ نخبگان حامی سید ابراهیم رئیسی

۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۳ | نظر

همایش بزرگ نخبگان حامی سید ابراهیم رئیسی از نامزدهای دوزادهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری بعدازظهر امروز شنبه در دانشکده حقوق دانشگاه تهران برگزار شد.

حسین معمری

جشنواره زیبایی اسب ترکمن

۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۲ | نظر

جشنواره زیبایی اسب ترکمن به همت فعال اقتصاد مقاومتی عبدالجلیل غیادی جمعه در روستای یکه صعود رازجرگلان استان خراسان شمالی با حضور پرورش دهندگان و تولیدکنندگان اسب در این منطقه برگزار شد.

فاطمه عابدی

نقش زندگی بر فرش جیریا

۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۷:۴۴ | نظر

در 55 کیلومتری اراک روستایی به نام "جیریا" از توابع بخش مرکزی شهرستان اراک در استان مرکزی است که صنایع دستی مهم و بسیار زیبا و چشمگیری به نام "فرش دستبافت " دارد. که البته با بی مهری نسبت به این خطه و نادیده گرفتن هنر دست زنان جیریا،این فرش را به نام تجاری "فرش ساروق " میشناسند. واین مسِله باعث ناراحتی زنان هنرمند این روستا است. بافندگان فرش دستبافت در جیریا از تبحر ویژهای در بافت برخوردار هستند .جیریا دارای 700 خانواده است و به جرأت میتوان گفت تمامی خانه های این روستا یک دار قالی دارد وزنان اهالی خانه مشغول بافت هستند..طراحی نقشه، نقشبندی و رنگبندی بافتههای اهالی این روستاها به قدری چشمنواز است که میتوان ساعتها بدون خستگی به این هنر که حاصل دسترنج زنان و دختران این روستاست نگریست.زنان و دختران این خاک ،روزهای بسیاری از عمر خود را برای بافت یک فرش صرف میکنند.تقریبا تمامی دختران این روستا از سن کودکی قالیبافی را از مادران خود یاد میگیرند و به آنها در بافتن فرش کمک میکنند و با بالا آمدن فرش وگلهای قالی،دختربچه ها نیز بزرگ میشوند و بعد از ازدواج ، در خانه های جدید و نو عروس نیز یک دار قالی دیده میشود که بصورت مستقل قالی میبافند. در سال های اخیر، دولت بر رشد صادرات غیر نفتی تاکید دارد و صنعت فرش بهترین گزینه در این راستاست. با کمک به بافندگان فرش و ایجاد امنیت شغلی میتوان بار دیگر بازارهای جهانی را به دست آورد.

امیر صادقیان

گفتگو با سیدرضا متولی جانباز دفاع مقدس

۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۱ | نظر

درباره شور و شیدایی نوجوان‌ها برای حضور درجبهه‌ در دوران دفاع مقدس ،روایت‌های زیادی شنیده‌ایم. روایت‌هایی واقعی که از علاقه این گروه سنی برای دفاع ازخاک کشور حکایت می‌کند. سیدرضا متولی جانباز 54 درصد امروز و رزمنده دیروز یکی از همین نوجوان‌هاست. از همان‌هایی که برای اینکه مجوز ورود به جبهه را بدست بیاورند، سن کوچک‌شان را به اندازه همت و مرام‌ بلندشان، بزرگ کردند.