چاوش هماوندی

گفتگو با پسران شهید نامجو

۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۳ | نظر

با نزدیک شدن سالروز شهادت جمعی از فرماندهان نظامی در سانحه هوایی سال 1360، خبرنگار روزنامه جام جم با پسران شهید نامجو به گفتگو کرد.

مجید آزاد

گفتگو با پروفسور فون کلیتسینگ

۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۴ | نظر

پروفسور فون کلیتسینگ، برنده جایزه نوبل فیزیک 1985 میلادی به سئوالات خبرنگار روزنامه جام جم پاسخ گفت.

جام جم

حرکت کاروان غواص های دست بسته

۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۸:۳۱ | نظر

حرکت کاروان غواص های دست بسته عصر امروز دوشنبه از میدان امام حسین (ع) به سمت میدان انقلاب برگزار شد.

محمدرضا قاسمیان

زندگی در روستاهای منطقه زیلایی بویراحمد

۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۳۷ | نظر

مردمان روستاهای مناطق مختلف زیلایی در بویراحمد با اینکه در مشکلات و محرومیت های مختلفی مواجه هستند ولی روح امید به زندگی در میان آنها همچنان جاریست و ادامه دارد. گویا شادی و خوشبختی انسانها فقط امکانات و تجهیزات رفاهی شهر نشینی نیست و روح زندگی در توجه بیشتر به انسانهای همراه و مهمان نواز است.

مجید آزاد

تجمع سپرده گذاران موسسات مالی تعطیل شده

۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۷:۱۹ | نظر

تجمع جمعی از سپرده گذاران موسسات مالی تعطیل شده کاسپین،آرمان و ثامن الحجج بعدازظهر امروز دوشنبه مقابل ساختمان قوه قضاییه در بلوار کشاورز برگزار شد.

محمدرضا قاسمیان

مهاجرت اجباری سهم ٥٠٠خانواده روستای پوله

۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۶:۱۶ | نظر

همه چیز از یک جنایت شروع شد؛ از خونی که ریخته شد.مردی که جانش را از دست داد و مرد دیگری که به اتهام قتل رفت پشت میله های زندان. اینجا در روستای پوله از توابع بخش زیلایی مارگون استان کهگیلویه و بویراحمد حالا همه ماجرای این قتل را شنیده اند؛ قتلی که رابطه اهالی روستا را تیره کرد،رنگی از دشمنی روی همه چیز پاشید و نتیجه اش خالی شدن روستا بود. این اتفاق آغاز کوچ اجباری نیمی از جمعیت روستا بود؛جماعتی که همگی قوم و خویش قاتل بودند.برای انها دیگر روستای پوله جای زندگی نبود ؛ همین شد که خیلی ها از ترس جان شان داروندارشان را برداشتند و کوچ کردند؛ مقصد مشخص بود حاشیه شهر یاسوج.٥٠٠خانواده روستای پوله رفتند یاسوج و شدند حاشیه نشین. خانواده هایی مهاجرتشان نتیجه یک سنت غلط در جوامع روستایی کهگیلویه و بویر احمد است؛سنتی قدیمی که زندگی اقوام قاتل و مقتول را در کنار هم برنمی تابد. این قانون نانوشته حالا چند سال است که نیمی از خانه های روستای پوله را خالی از سکنه کرده است.

بهمن صادقی

گفتگو با حسن بهشتی پور

۰۳ مهر ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۴ | نظر

حسن بهشتی پور با حضور در روزنامه جام جم به سوالات خبرنگار جام جم آنلاین پاسخ داد.