یک کارشناس طب سنتی مطرح کرد:

عوارض خوابیدن بر روی شکم

یک کارشناس طب سنتی گفت:خوابیدن بر روی شکم علاوه بر عوارض گوارشی و تنفسی می‌تواند بر روی فرم صورت و خطوط چهره تاثیر منفی بگذارد و سبب پیدایش خطوط ناخواسته بر روی پوست شود، همچنین یکی از اصول اساسی در درمان جوش یا آکنه (صورت یا تمام بدن) رفع یبوست است.
کد خبر: ۹۷۱۵۹۹
عوارض خوابیدن بر روی شکم

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از تسنیم سید جواد علوی با بیان نکات مفیدی از دیدگاه طب سنتی، اظهار داشت: افراد سردمزاج بهتر است برنج را با زیره یا شوید طبخ کنند.

عوارض خوابیدن بر روی شکم

به گفته وی از دیدگاه طب ایرانی، خوابیدن بر روی شکم علاوه بر عوارض گوارشی و تنفسی می‌تواند بر روی فرم صورت و خطوط چهره تاثیر منفی بگذارد و سبب پیدایش خطوط ناخواسته بر روی پوست شود.

این کارشناس طب سنتی ادامه داد: گوشت گاو نسبت به گوشت گوسفند دارای طبع سردتر و خشک تر است و مصرف طولانی مدت آن استعداد ابتلا به بیماری‌های ناشی از سودا را افزایش می‌دهد.

علوی افزود: ماکارونی، پاستا و لازانیا از دیدگاه طب ایرانی، غذای غلیظ محسوب می‌شوند و مصرف آنها در افرادی که دچار افزایش غلظت یا چربی خون هستند یا افرادی که مبتلا به ضعف هضم هستند توصیه نمی‌شود.

یک راه حل ساده درمان یبوست

وی بیان داشت: یک راه حل ساده درمان یبوست، خاکشی(خاکشیر) است. 2 قاشق غذاخوری خاکشی را در 1 لیوان آب جوش ریخته و روی لیوان را بپوشانید تا دم بکشد. سپس با کمی عسل یا نبات ناشتا یا با معده خالی مصرف شود.

راههای درمان جوش

این کارشناس طب سنتی اضافه کرد: یکی از اصول اساسی در درمان جوش یا آکنه (صورت یا تمام بدن) رفع یبوست است. یبوست خود را با خوردن ملین‌های طبیعی درمان کنید و در صورت یبوست مزمن به متخصص طب سنتی مراجعه کنید.

یک اصل مهم برای درمان تهوع دوران بارداری

علوی گفت: پرهیز از مصرف نوشیدنی‌های بسیار سرد به‌خصوص آنهایی که با یخ سرد شده باشند اصل مهم برای درمان تهوع دوران بارداری است.

بادمجان موجب افزایش خشکی و عطش شده و به همین علت مصرف آن در وعده سحری توصیه نمی‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها