تصورات بی‌پایه‌ای که سبک زندگی ما را شکل داده‌اند

10 باور غیر علمی

از نظر پزشکی، 30 سالگی زمان مهمی است. اما ممکن است برای 15 دقیقه ملاقات با پزشک و دریافت توصیه‌های پزشکی مجبور باشید وقت زیادی را در اتاق انتظار تلف کنید.
کد خبر: ۹۶۲۴۴۰
سوال‌هایی که در 30 سالگی باید از پزشک‌تان بپرسید

به گزارش جام جم آنلاین ، متخصصان زنان و زایمان دانشگاه ییل آمریکا به تعدادی از پرسش‌هایی پرداخته که شما باید از پزشک‌تان بپرسید.

اولین ماموگرافی را چه زمانی بدهم؟

اگر سابقه قوی خانوادگی در زمینه سرطان سینه دارید (خواهر یا مادرتان به این بیماری مبتلا بوده‌اند)، احتمالا اولین ماموگرافی را باید در 35 سالگی انجام بدهید. اما اگر تاریخچه خانوادگی مهمی ندارید بهتر است تا 40 سالگی برای اولین آزمایش صبرکنید.

وزنم چطور است؟

قبل از مشخص شدن پاسخ این پرسش به کاهش یا افزایش وزن‌تان اقدام نکنید. شما باید تا جایی که ممکن است به وزن ایده‌آل‌تان نزدیک شوید، زیرا افزایش وزن زیاد، خطر بسیاری از سرطان‌ها بویژه سرطان سینه را افزایش و شما را در معرض خطر دیابت و بیماری‌های قلبی قرار می دهد. همه زنان باید تمرینات ورزشی منظمی را برای تامین سلامت بلندمدت دنبال کنند.

آیا باید آزمایش ژنتیک سرطان بدهم؟

اگر تاریخچه خانوادگی قوی سرطان سینه و تخمدان دارید (مادر یا خواهرتان)، قطعا موضوع آزمایش ژنتیک را با پزشک درمیان بگذارید. سندرم ژنتیک مهم دیگر، سندرم لینچ است که می‌تواند عامل سرطان‌های دستگاه گوارش و سرطان رحم باشد. پزشک با توجه به تاریخچه پزشکی‌تان به شما خواهد گفت آزمایش ژنتیک سرطان بدهید یا خیر.

گاهشمار باروری من چگونه است؟

باروری پس از 35 سالگی رو به افول می‌رود. احتمالا پزشک به بسیاری از زنانی که به دنبال بهترین زمان باروری هستند خواهد گفت بعد از 35 سالگی چنین زمانی وجود ندارد، بنابراین اگر به باروری فکرمی کنید با پزشک متخصص درباره بهینه‌سازی شرایط‌تان (مثلا استفاده از ویتامین‌های دوره بارداری) مشورت کنید.

چه اقدامات پیشگیرانه‌ای انجام بدهم؟

با پرسیدن این پرسش کلی از پزشک‌تان می‌توانید انتظار داشته باشید توصیه‌هایی در مورد تمرینات ورزشی منظم و تغذیه مناسب برای رسیدن به شرایط ایده‌آل دریافت کنید. پزشک همچنین خطرات مصرف دخانیات، لزوم استفاده از مکمل‌های ویتامینD (مصرف روزانه هزار واحد برای همه زنان) و توجه به دریافتی کلسیم را به شما گوشزد خواهد کرد. کنترل استرس و توجه به سلامت ذهن نیز احتمالا از دیگر توصیه‌های پزشک شما خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
علی تهرانی
-
۰۹:۴۶ - ۱۳۹۵/۰۸/۰۹
۰
۰
باسلام:یكی از اشكالات عمده ما این است كه وقتی دردی را تحمل میكنیم وبه پزشك مراجعه كرده و ویزیت میدهیم برای رفع سریع درداز دكتر نمیپرسیم كه بیماری من چه بوده است؟؟؟؟!!!!واین جای تعجب دارد!!!پزشك باید باشنیدن این سئوال در دفترچه درمانی بیمار نوع بیماری وداروهای مربوطه را بنویسد وغذاهای ممنوعه را به بیمار گوشزد نماید وچنانچه مقدور میباشد آزمایش های مربوطه را دستور دهد وسپس داروی وی را تجویز كند .این فرهنگ باید از طرف همه مردم ایران به بدنه بهداشت ودرمان تزریق تا پزشكان محترم دقت بیشتری در تجویز دارو بكنند .این حق شماست كه بابت ویزیتی كه پرداخت میكنید پزشكان علت بیماری خودتان را به شما بگویند تا با خودمراقبتی مجددا مبتلا نشوید.حتی اگر میدانید بازهم بپرسید.

نیازمندی ها