در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
غیر از روش آبپز کردن کدو حلوایی با تبدیل آن به کوکو هم میتوانید وعده غذایی سالم و مفیدی داشته باشید.
مواد لازم برای تهیه کوکوی کدو حلوایی:
کدو حلوایی: یک کیلو / تخممرغ: 4 عدد/ شکر: یک قاشق سوپخوری / پیاز: 2 عدد متوسط / زعفران ساییده شده: یک قاشق مرباخوری / آرد سفید: یک قاشق سوپخوری / نمک و فلفل: به مقدار لازم / روغن مایع سرخ کردنی: به مقدار لازم.
پیازهایتان را رنده کنید و تفت دهید. کدو حلوایی را شسته و پوست بکنید و رنده کنید. درشت رنده کنید تا دستتان کمتر خسته شود. کدوی رنده شده را به پیاز اضافه کنید و در روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود. نمک و فلفل و زعفران را به این مخلوط اضافه کنید. آب آن که کشیده شد خاموش کنید و بگذارید سرد شود. تخممرغهایتان را در ظرف دیگری بشکنید و هم بزنید و آرد و شکر را به آن اضافه کنید و روی مخلوط سرد شده کدو حلواییتان بریزید و خوب هم بزنید. روغن را داغ کنید و مخلوط را در روغن داغ بریزید. حتما روغن داغ باشد تا کوکویتان یک دست شود. کوکو را کامل در ماهیتابه پهن کنید و بگذارید 20دقیقه یک سمت و 20 دقیقه دیگر سمت دوم بپزد و طلایی شود. بعد از پخت، کوکو را در ظرف بچینید و با گوجه فرنگی و جعفری تازه تزئین و سرو کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: