در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واقع دیوارههای فلزی داخل ماکروویو این امواج را منعکس میکنند و غذا از داخل به بیرون گرم یا پخته میشود. جدیدترین پژوهشهای متخصصان نشان میدهد امواج مایکروویو قادر به شکستن پیوندهای شیمیایی و آسیبرسانی به مولکولهای موادغذایی نیستند و استفاده از این وسیله تهدیدی برای سلامت محسوب نمیشود؛ مگر این که در سالهای آینده موردی به ثبت برسد. به عبارت دیگر همه مایکروویوها حداقل دو کلید قفل داخلی دارند که به محض باز شدن در دستگاه، تولید امواج را متوقف میکنند و مانع نفوذ آنها به محیط میشوند. به همین دلیل تنها توصیههای ایمنی استفاده از ظروف مخصوص و دردار داخل دستگاه و همچنین پرهیز از بازکردن در مایکروویو پیش از پایان کار و شنیدن بوق هشدار است.
حتی ادعا میشود مدت زمان کوتاه پخت موجب میشود ویتامینها و املاح معدنی موادغذایی بویژه سبزیجات نسبت به روشهای پخت سنتی بیشتر حفظ شوند. در این میان مهمترین خطر برای سلامت افراد، تمیز نکردن داخل دستگاه است. برای حل این مشکل باید یک دستمال یا حوله یا تعدادی دستمال کاغذی خیس را داخل آن بگذارید و برای دو تا سه دقیقه مایکروویو را روشن کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: