‌بیرون رفتن کودکان در هوای آلوده، زمینه‌ساز ابتلا به امراض خطرناک است

هوای مسموم، کودکان‌ بی‌دفاع

در هوای آلوده باید مواد غذایی را که خاصیت( خنثی‌کنندگی مواد سمی موجود در هوا را داشته باشند بیشتر مصرف کرد.
کد خبر: ۸۷۲۵۵۱
صدمات جانی ناشی از آلودگی هوا را چگونه کاهش دهیم؟

به گزارش جام جم آنلاین، برای به حداقل رساندن عواقب ناشی از تجمع رادیکال‌های آزاد در بدن مصرف آنتی‌اکسیدان‌ها را در رژیم غذایی افزایش دهید. سبزیجات و میوه‌هایی مثل طالبی، انبه، کدو تنبل، فلفل،اسفناج، کلم و زردآلو بتاکاروتن دارند.

- سلنیوم را هم می‌توانید در غذاهای دریایی، مرغ، نان، آجیل و غلات سبوس‌دار پیدا کنید.

- کرفس، اسفناج، گوجه‌فرنگی، لیمو شیرین، نارنگی، پرتقال و برگه سبز کاهو استفاده کنید که غنی از ویتامین C هستند.

- مصرف روزانه یک عدد سیب، پرتغال و توت فرنگی می‌تواند عوارض ناشی از آلودگی هوا را کاهش دهد.

- افرادی که کمبود کلسیم دارند، بیشتر در معرض خطر آلودگی با سرب قرار می‌گیرند، در هوای آلوده بیشتر ازهمیشه شیر، ماست و دوغ بنوشید.

- در روزهای آلوده از غذاهای چرب به‌خصوص چربی‌های جامد حیوانی و گیاهی استفاده نکنید.

- سیر، پیاز و تره فرنگی می توانند از مخاط دستگاه تنفسی محافظت کنند.

- نوشیدن زیاد آب به کلیه‌ها کمک می‌کند ذرات آلودگی مدت کمتری در بدن باقی بماند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها