بعضی از غذاها ترکیبی از چند ماده غذایی است که هر کدام از آن خود به‌تنهایی از اهمیت و شهرت زیادی برخوردار است. یکی از غذاهای شناخته‌شده یونانی که به هر گردشگر خارجی پیشنهاد می‌شود تا به محض ورود به یونان آن را نوش جان کند، «جایرو» است!
کد خبر: ۸۲۵۴۸۷

جایرو در واقع شکل دیگری از دونر کباب یا همان کباب ترکی است که از گوشت بریان شده روی یک سیخ عمودی، گوجه فرنگی و پیاز تهیه می‌شود. هر چند تهیه گوشت کبابی به این طریق، ریشه‌های باستانی در شرق مدیترانه و از دوران مسینی یونان دارد، اما شواهد موجود، به امپراتوری عثمانی هم اشاره می‌کند. از بخش اول غذا یعنی گوشت که بگذریم به قسمت مهم دیگر می‌رسیم؛ مواد غذایی مذکور در داخل نان پیتا قرار می‌گیرد. مصرف این نان که شکلی صاف و گرد و 20 سانتی‌متر قطر دارد در مدیترانه، خاورمیانه و شمال آفریقا رواج دارد.

به عقیده برخی از کارشناسان، این نان تاریخی هزارساله در خاورمیانه دارد و منشاء اصلی پیتزاست. به این ترتیب با ترکیب نان معروف پیتا و گوشت کبابی، جایرو یا همان غذای لذیذ یونانی‌ها تهیه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها