با این مقدمه آورده است: فارغ از این شباهتهای مضمونی در سیر روایی داستان «پایتخت 4» یک گاف تاریخی روی داده است.
در سریال، «ارسطو» در وضعیتی تصویر میشود که همسر چینیاش بر اثر سقوط هواپیمای مالزیایی از بین رفته و ارسطو نیز داغدار اوست.
درست بعد از مرگ همسر ارسطو است که انتخابات شورای شهر در محل زندگی خانواده «نقی معمولی» برگزار میشود و «هما» همسر نقی به عنوان نماینده به شورای شهر میرود. این در حالی است که بعد از سقوط هواپیمای مالزی هیچ انتخابات شورایی در کشور ما برگزار نشد.
اگر تاریخ سقوط پرواز شماره 17 مالزی - که جولای 2014 برابر با تیر ماه 1393 میشود - را کنار زمان برگزاری انتخابات شوراها قرار دهیم، میبینیم که بعد از سقوط این هواپیما هیچ انتخابات شورایی در کشور ما برگزار نشده است!
آخرین دوره انتخابات شوراهای شهر در کشور ما اسفند 1392 برگزار شد یعنی قبل از سقوط هواپیمای مالزی؛ پس آنچه در «پایتخت 4» تصویر شده، به لحاظ تاریخی ایراد دارد.
شاید اگر نویسندگان کار کمی هوشمندی به خرج میدادند و به جای انتخابات شوراها از انتخابات شورایاری مثال میزدند، این ایراد تاریخی برطرف میشد اما احتمالا در فشردگی تولید کسی حواسش به این مطابقتهای تاریخی نبوده است. (باشگاه خبرنگاران)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
عزیز من همه جای دنیا طنز فقط طنز لزومی نداره كاملا واقعی باشه.
شمام با این سوتی گرفتنتون.
برادر نقی نقش كمرنگی داره
بچه های نقی در كل 3 قسمت قبلی 10 كلمه دیالوگ نداشتن و حضورشون در فیلم چندان مهم نیست
و....
كلن شخصیت پردازی سریال افتضاح هست
مگه واقعیه این داستان كه گاف تاریخی باشه
... و كارای خوب با انتقادات الكی زیر سوال نبرید
......
كامنتمم میدونم تایید نمیشه
همینكه تو میخونی كافیه
چرا فیلم های جذاب و خنده دارد مثل در حاشیه...یا حتی شمعدونی را مورد آماج حملات قرار می دهید اسمش روشه طنز و برای خنده ...با با یخ كردیم پای این برنامه های تلویزیون بیمزه و تكراری
این یك سریال و قرار نیست تاریخ رویدادهاش به رویداد های كشور و جهان جور بشه.
...