دستور پخت:
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید و بعد آب آن را خالی کنید و بپزید. گوشت را هم با پیاز و زنجبیل بپزید و ریش ریش کنید و با حبوبات مخلوط کرده، بگذارید آش جا بیفتد. مقداری از گوشت را با لپه پخته شده و رب گوجه و پیاز داغ در یک ظرف مناسب بریزید و کمی آب اضافه کنید و بگذارید تنگ آب شود. بعد از پخت کامل، غذا را در ظرف مناسبی کشیده و روی آن را با قیمه و پیاز سرخ شده تزئین کرده و میل نمایید.
چاردیواری - (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: