برندهای معتبر پوشاک ایرانی کدامند؟

صنعت پوشاک در ایران روزهای خوبی را نمی‌گذراند. این را هم می‌توان از حجم بالای واردات و قاچاق پوشاک خارجی فهمید و هم از نابود شدن کارخانه‌های نساجی به عنوان مواد اولیه پایه این کالای مهم در این شرایط که آمارها نشان می‌دهد هم‌اکنون بیش از 9300 واحد تولیدی پوشاک با سرمایه‌گذاری 4.1 هزار میلیارد تومانی در کشور فعال هستند و بالغ بر 250 هزار نفر نیز در این صنعت فعالیت می‌کنند؛ هنوز هم می‌توان صدای پای نحیف برخی برندهای ایرانی صنعت پوشاک را شنید. این گزارش نگاهی دارد به معروف‌ترین برندهای ایرانی که می‌تواند جایگزین برندهای خارجی شود.
کد خبر: ۷۹۸۲۱۴
برندهای معتبر پوشاک ایرانی کدامند؟

در صنعت کت و شلوار باید از« برک» یاد کرد که از سال 1348 در این عرصه فعالیت خود را آغاز کرده است. یک سال بعد از آن هم برند «هاکوپیان‌»در ایران وارد عرصه شده است. در این زمینه نباید از دو نشان تجاری «جامعه» و «مطهری» هم گذشت که محصولات کارخانجاتی با همین نام‌ها هستند. در سال‌های اخیر هم گراد به عنوان یک برند مدرن وارد عرصه کت و شلوار شده تا قامت مدیران و البته دامادان ایرانی با لباس ایرانی دوخته شود. در کنار این برندها نباید نام‌هایی چون «ماکسیم» و «ایکات» را هم از یاد برد.

در بازار پیراهن هم افراد کمی هستند که نام مخملیان در بازار تهران را نشنیده باشند. با این حال هنوز هم حضور پررنگ کت و شلوارهای فرانسوی و انگلیسی و البته ترک و نیز پیراهن‌های چینی در بازار تهران مشهود است.

در بازار کفش، اوضاع کمی بغرنج‌تر است. کفش «ملی»، روی‌پاترین شرکت کفش ایرانی است که آن هم درگیر مشکلات زیادی است. با این وضع دیگر نباید از کفش« وین»، «الوند» و «بلّا» سراغی داشت.

اما نویدبخش بازار، شرکت‌های جدیدی هستند که در سال‌های اخیر با احداث فروشگاه‌های زنجیره‌ای در شهر‌ها جای گرفته‌اند. از «جورابان» گرفته که از نامش مشخص است در کار« پایپوش» است تا « ایران نخ‌باف» و «مادام» و «نیکو تن‌پوش» که در کار لباس راحتی هستند و «پاتن‌جامه» و« دنیس تریکو» و البته «تین‌پوش» که انواع و اقسام لباس‌ها را تولید می‌کنند.

نسل جدید برندهای ایرانی هم لباس‌هایی هستند که با استفاده از الیاف‌های طبیعی و البته با طرح و نقش و نگارهای ایرانی به بازار آمدند. «تن‌درست»، یکی از برندهای نام آشنا در این عرصه است. در پوشش ایرانی هم نباید مقنعه «بروجرد» را از یاد برد. یادآوری این نام‌ها، یادآوری این است که شاید بتوان صنعت پوشاک داخلی را با نگاهی مثبت‌تر دید و حمایت کرد. این طور نیست؟

چمدان (ضمیمه آخر هفته روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۷
محسن
Iran, Islamic Republic of
۱۶:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۲۵
۰
۰
بسیار خوب بود من به جز چندتاشون بقیه رو نمیدونستم.
خیلی خوب میشد توی شهرستان ها هم نمایندگی این برندها رو هم میدیدم
داود
-
۰۱:۳۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۰۲
۰
۰
با سلام گسترش نمایندگیهای پوشاك ایرانی در شهرستانهای كوچك،بالا نبردن قیمتها،كیفیت و زیبایی جهت كلیه سنین،ممنوعیت ورود پوشاكهای خارجی از مبادی رسمی و غیر رسمی.من چندین سال هست كه پیراهن ایرانی میخرم البته نه ماركهای معروف چون توی شهرستان امیدیه ندیده بودم تا چند وقت پیش كه اتفاقی توی مغازه پیراهن مارك بوسینی خریدم انصافا كیفیتش خوبه.
رسولی
-
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۵/۰۸/۲۰
۰
۰
لطفا نام زاگرس پوش هم به برندها اضافه كنید چون زاگرس پوش برند داخلی بزرگی است . با تشكر
رامین گیلانی
Iran, Islamic Republic of
۰۰:۴۸ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۹
۰
۰
سلام وخداقوت خدمت شما عزیزان لطفا نام برند زاگروتی راهم كه در تولید پوشاك آقایان فعالیت دارد رو اضافه كنید. تشكر
مارال
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۱۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۲۱
۰
۰
اینقدر تبلیغ استفاده از پوشاك ایرانی میشه.این مثلا برند ماكسیم كه كلی هم گرانفروشی بابت برند بودنش داره. اسفند 1395 یك مثلا پیراهن از فروشگاه شعبه مركز خرید لاله تهران خرید كردیم از تمامی درزهای لباس كلی نخ بیرون زده، خداییش لباسهایی كه با قیمتهای دست كم 30% ارزانتر از این برند در خیابان نوفلو شاتو میخریم اصلا قابل قیاس با این پیراهن گران و بی كیفیت(حداقل 165000 تومان) نیستند. با پول كت و شلوارهایش هم (حداقل قیمتش از 1500000 تومان) میشه حداقل 5-6 دست بهترین كت و شلوار را از باب همایون خریداری كرد.و این قطعا اولین و آخرین خریدم از ماكسیم خواهد بود.ای كاش تولید كنندگان اینقدر كه دنبال سود بالا هستند كمی هم به كیفیت كار توجه كنند و كارها را تمیزتر و باكیفیت تر و در خور و شان ایرانی تولید نمایند
mahbube
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۱/۲۵
۰
۰
سلام.من خیاط هستم دوختم تمیزه دوست دارم با برند های معروف كار كنم اما هیچ اطلاعاتی ندارم.اگه میشه راهنماییم كنید

نیازمندی ها