شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید «کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۷۸۸۹۹۸
آقای رئیس‌جمهور بابام برای من لپ تاپ نمی‌خره

هدیه شهروند ونزوئلایی برای احمدی‌نژاد

روزنامه آرمان در ستون شنیده های خود نوشت:شنیده شد که یک بازرگان ایرانی که اخیرا از ونزوئلا به تهران بازگشته است، در دیدار با احمدی‌نژاد هدیه یک شهروند ونزوئلایی را به همراه درودهای مردم این کشور به وی تقدیم کرد. مهر مردم نوشت؛ چاوز رئیس‌جمهور فقید ونزوئلا و دوست وفادار او احمدی‌نژاد رئیس دولت‌های نهم و دهم، در میان مردم این کشور از محبوبیت بالایی برخوردارند و مردم ونزوئلا یاد و خاطره آنان را همچنان در دل‌های خود زنده نگه داشته‌اند. یک بازرگان ایرانی که اخیرا از کاراکاس به تهران بازگشته است، در دیدار با احمدی‌نژاد، ضمن تقدیم هدیه یک فروشنده ونزوئلایی، سلام‌های گرم مردم این کشور را به وی ابلاغ کرد. این هدیه یک تی‌شرت سفید رنگ است که بر روی آن نوشته شده است: <ونزوئلا سرزمین صلح>.

آقای رئیس‌جمهور بابام برای من لپ تاپ نمی‌خرد

آرمان آورده:شنیده شد که همزمان با ورود رئیس‌جمهور به گیلان و با وجود اطلاع‌رسانی درباره حضور 1000 کارشناس در طرح سامد، باز هم شاهد خیل مردم نامه به دست در مسیر ورود رئیس‌جمهور و در سالن شهید عضدی رشت بودیم. هر چند افراد بسیاری برای مطالبه درخواست‌های خود به دست رئیس‌جمهور همان روش قدیمی و سنتی دادن نامه را انتخاب کردند و در این راه برای رساندن نامه‌هایشان دست به دامن عکاسان، خبرنگاران، نیروهای هلال احمر، و حتی اتومبیل‌های همراه رئیس‌جمهور می‌شدند، اما بسیاری هم از تلفن طرح سامد 111 برای ارتباط با رئیس‌جمهور و طرح درخواست‌های خود استفاده کردند. خزر نیوز نوشت: « در یکی از نامه‌ها آمده است: من 9 سال دارم و آقای رئیس‌جمهور بابام برای من لپ تاپ نمی‌خرد و می‌گوید پول نداریم. می‌خواهم پدرم از بی‌پولی در بیاید و برای من لپ تاپ بخرد»

پیگیری ممنوعیت پخش «ایران برگر» در لرستان

آرمان نوشت:شنیده شد که نماینده مردم خرم آباد در مجلس با بیان اینکه مجمع نمایندگان استان لرستان، عدم اکران ایران برگر در شهرهای لـرنشین را منطقی نمی‌داند، تصریح کرد: در صورت ادامه ممنوعیت اکران، این موضوع را از مسئولان استانی پیگیری خواهیم کرد. خانه ملت نوشت؛ ایرج عبدی گفت: اگرچه گویش بازیگران در این فیلم به گویش مردم خرم آباد و سایر شهرهای استان لرستان چندان نزدیک نیست؛ با این حال در این مجمع، توهینی در این فیلم نسبت به قوم خاصی مشاهده نشد. نماینده مردم خرم آباد و در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: این فیلم از گذشته دور اجتماعی قسمتی از قوم لر صورت گرفته که پیرامون ظرافت‌های آن صحبت و گفت‌وگو شد لذا حساسیتی نسبت به اکران آن وجود ندارد و علت ممنوعیت اکران را مشخص و منطقی نمی‌دانیم.

دولت بهار، خبر تمدن را کذب خواند

آرمان نوشت:شنیده شد که مسئول روابط عمومی دفتر احمدی‌نژاد، خبرسازی‌های اخیر برخی رسانه‌ها درباره سفرهای استانی احمدی‌نژاد را تکذیب کرد. دولت بهار نوشت؛ عقیل امامی خاطرنشان کرد: <مطلب منتسب به آقای مرتضی تمدن در برخی سایت‌های خبری پیرامون سفرهای دکتر احمدی‌نژاد از اساس کذب بوده و تکذیب می‌شود.> یادآور می‌شود برخی سایت‌های خبری با انتساب نقل قولی کذب به مرتضی تمدن، استاندار سابق تهران و چهره نزدیک به رئیس‌جمهور سابق، به برخی داستان سرایی‌های بی‌پایه درباره انتخابات مجلس شورای اسلامی پرداخته بودند.

تائید تقلب در انتخابات دو شهر

روزنامه آرمان نوشت:شنیده شد که مصطفی افضلی‌فرد نماینده مردم اردبیل در مجلس و رئیس کمیته سیاسی نظامی کمیسیون اصل نود مجلس، گفت: این کمیسیون و کمیته سیاسی نظامی به موضوع چهارمین دوره انتخابات شوراهای شهر و روستا ورود پیدا کرده که در جریان بررسی‌ها صندوق‌های رای در شهرستان‌های ۲ استان باطل شده است. بویر نیوز نوشت؛ وی افزود: برخی از مقامات و شخصیت‌ها با وجود اینکه سعی می‌کنند تا عملکرد آنها زیر سوال نرود و سعی دارند تا تقلب صورت گرفته در انتخابات شوراهای شهر و روستا را در برخی صندوق‌های شهرها منتفی اعلام کنند اما برای ما محور قانون و حق افراد است.

27 هزار سیم کارت به نام یک نفر

آرمان نوشت:شنیده شد که معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با اشاره به برخورد با دارندگان سیم‌کارت‌های غیرمجاز گفت: 15 هزار یا 27 هزار سیم‌کارت به نام یک نفر ثبت شده است و این یک تخلف مقرراتی است و ما با آنها برخورد خواهیم کرد. غلامرضا داداش‌زاده درگفت‌وگو با خبرگزاری صداوسیما افزود: برخی افراد بیش از 10 سیم‌کارت در هر اپراتور در اختیار دارند و این تخلفی است که متاسفانه در دفاتر امور مشترکین اپراتورهای تلفن همراه صورت گرفته است. وی گفت: اسامی افرادی که بیش از 10 سیم‌کارت در هر اپراتور دارند احصا شده است و از امروز با این افراد که اسامی آنها در اختیار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی است تماس گرفته می‌شود و به آنها اطلاع‌رسانی می‌شود که می‌توانند از میان سیم‌کارت‌های خود فقط 10 سیم‌کارت در هر اپراتور را انتخاب کنند.

شربت مسموم؛ این بار در گچساران

آرمان نوشت:شنیده شد که 8 زائر مرقد بی بی حکیمه گچساران روز جمعه با خوردن شربت، مسموم و به بیمارستان اعزام شدند. ایرنا نوشت؛ روز سه شنبه بیست و پنجم فروردین ماه نیز 10شهروند دهدشتی از توابع کهگیلویه با خوردن شربت تقلبی که از سوی افراد ناشناس توزیع شده بود، مسموم شدند. مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران با یادآوری مسمومیت چند نفر در شهرستان های دهدشت و چرام با مصرف شربت تقلبی، نسبت به مصرف غذاهایی که با عنوان نذری از سوی افراد ناشناس توزیع می شود، هشدار داد. «ستار اسدپور» در باره مسمومیت زائران مرقد بی بی حکیمه گچساران گفت:پنج زائر مسموم شده که از بندر گناوه استان بوشهر به زیارت خواهر امام رضا (ع) آمده بودند با مشارکت فوریت‌های پزشکی به صورت سرپایی درمان شدند. وی اظهار کرد: سه نفر دیگر از زائران مسموم شده پس از اعزام به بیمارستان شهید رجایی شهر دوگنبدان در این مرکز درمانی بستری شدند.

آمریکا قابل اعتماد نبود وعده اوباما دروغ از آب درآمد

روزنامه کیهان در ستون خبر یوژه خود نوشت:وعده دولت آمریکا مبنی بر وتو مصوبه احتمالی کنگره علیه توافق هسته‌ای با ایران دروغ از آب درآمد.

به گزارش شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان، به نظر می‌رسد باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا از نظر کنگره در خصوص توافق هسته‌ای احتمالی با ایران حمایت می‌کند. کاخ سفید اعلام کرده باراک اوباما حاضر است نسخه اصلاح شده طرح مطرح در کنگره را امضاء کند تا به این ترتیب، اعضای کنگره نیز درباره توافق هسته‌ای، نظر بدهند. این اعمال نظر کنگره درباره مسائلی از قبیل برداشته شدن تحریمها و جزئیات این توافق خواهد بود که کاری پیچیده است.

جیم شوتو خبرنگار شبکه در گزارشی از واشنگتن گفت: «پس از چند ماه دعوای کاخ سفید با کنگره برای جلوگیری از اقدام اعضای کنگره برای مختل کردن مذاکرات باایران، کنگره توانست نظر خودش را بقبولاند. به گفته رابرت کورکر عضو جمهوریخواه سنای آمریکا، کنگره آمریکا باید در این زمینه ایفای نقش کند تا اطمینان حاصل شود، همه جزئیات لازم در این توافق گنجانده شود. اعضای جمهوری‌خواه و دموکرات کنگره آمریکا از طرحی حمایت کرده‌اند که براساس آن، به اعضای کنگره حق نظارت و اعمال نظر درباره توافق نهایی هسته‌ای می‌دهد. به گفته بن کاردین عضو دموکرات سنای آمریکا، اعمال حق نظارت ویژه کنگره است و کنگره می‌تواند تحریمها را اعمال کند یا بردارد. براساس مصالحه‌ای که بین سناتور رابرت کورکر رئیس جمهوری خواه کمیته روابط خارجی سنای آمریکا و باب کورکر فرد شماره دوی این کمیته حاصل شده است، در طرح جدید مربوط به این مسئله، دوره زمانی بررسی توافق هسته‌ای در کنگره، از شصت روز به سی روز کاهش می‌یابد.

به گزارش رجانیوز تنها ده روز پس از قرائت بیانیه لوزان، نمایندگان دموکرات و جمهوری‌خواه کنگره، لایحه ضد ایرانی خود را که اوباما وعده وتوی آنرا به مذاکره کنندگان ایرانی داده بود، به تصویب رساندند، این در حالی است که سخنگوی کاخ سفید نیز گفته است اوباما مانعی برای امضاء این لایحه و تبدیل آن به قانون رسمی آمریکا ندارد.

این گزارش می‌افزاید: در شرایطی که طبق یک تقسیم کار قابل حدس، همزمان با برگزاری مذاکرات هسته‌ای ایران و 5+1 نمایندگان کنگره آمریکاکه آنزمان به عنوان تندروهای آمریکا معرفی می‌شدند، به رهبری نمایندگان ارشد جمهوریخواه و دموکرات یک لایحه ضد ایرانی با موضوع تشدید تحریم‌ها علیه ایران را در دستور کار قرار داده بودند، کاخ سفید اعلام کرد آمریکا این مصوبه را وتو خواهد کرد.محافل رسانه‌ای، توافق دولت و کنگره آمریکا را پایان جنگ زرگری توصیف کرده‌اند.

الجزیره: اقدام اوباما روحانی را مشکوک کرد

کیهان نوشت:«لحن تند روحانی رئیس جمهور ایران به خاطر فرمول مشکوک آمریکایی‌هاست».

وبسایت الجزیره با اشاره به توافق رئیس دولت و کنگره آمریکا و اظهارات رئیس جمهور کشورمان در سفر به گیلان نوشت: لحن تند سخنان رئیس جمهوری ایران در خصوص «اصل توافق در برابر برداشتن کامل تحریمها» احتمالاً ناشی از فرمول مشکوکی است که آمریکایی‌ها در خصوص اعطای حق به کنگره برای نظارت بر هر گونه توافق نهایی با ایران تدوین کرده‌اند. روحانی تأکید کرد کشورش توافق جامع هسته‌ای را فقط در صورتی خواهد پذیرفت که همه تحریمها برداشته شود.

الجزیره می‌افزاید: این اظهار نظر روحانی اندکی پس از تصویب پیش‌نویس قانونی در کمیته روابط خارجی سنا صورت گرفت که برداشتن تحریم‌های ایران را منوط به موافقت کنگره کرده است. بدون لغو کامل همه تحریم‌ها توافقی در کار نخواهد بود. این موضعی است که مقامات ایرانی همواره از زمان گفت‌وگو درباره پرونده هسته‌ای خود بر آن تأکید کرده‌اند.

یادآور می‌شود رئیس جمهور در کنفرانس خبری پنج‌شنبه برای اولین بار تصریح کرد: تا توافق مسیر و راه دشواری پیش رو داریم. همزمان روزنامه نیویورک‌تایمز در گزارشی نوشت: تصمیم فوری باراک اوباما، رئیس‌جمهور آمریکا برای امضای طرح نظارت کنگره بر توافق هسته‌ای ایران در حالی که پیش از این گفته بود آن را وتو خواهد کرد، عقب‌نشینی تلخی است. کاخ‌سفید سعی می‌کند این عقب‌نشینی را این‌گونه توجیه کند که این طرح دو حزبی در مقایسه با پیش‌نویس اولیه آن کمتر قابل اعتراض است. اما سازش رئیس‌جمهور در مقابل اکثریتی که قدرت وتوی وی را خنثی می‌کردند نشان داد که حتی دموکرات‌ها نیز معتقد هستند که وی تند رفته است.

یادآور می‌شود دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان کمیته روابط خارجی سنا با اتفاق آرا به طرح مذکور رأی دادند. کاخ‌سفید نیز گفت این مصوبه را امضا خواهد کرد.

خبرنگار رژیم صهیونیستی: محل تولدم در پاسپورت آمده بود!

روزنامه کیهان نوشت:خبرنگار صهیونیستی که با پوشش غیرصهیونیستی به ایران سفر کرده بود، می‌گوید این سفر را با پاسپورت آمریکایی انجام داده است.

ورلی آزولای به بی‌بی‌سی گفت برخلاف گفته وزیر فرهنگ ایران با گذرنامه آمریکایی به ایران رفته که در آن نام محل تولد «اسرائیل ]فلسطین اشغالی[» به صراحت ذکر شده است.

به گزارش بی‌بی‌سی وی در واشنگتن زندگی می‌کند و برای «یدیعوت آحارانوت» پرتیراژترین روزنامه اسرائیل، درباره تحولات آمریکا می‌نویسد.

این گزارش می‌افزاید: سفر آزولای مقارن بوده با مذاکرات اتمی قدرت‌های بزرگ با ایران و امضای تفاهم لوزان. او به همراه توری که از طرف روزنامه نیویورک‌تایمز سازماندهی می‌شود، به عنوان گردشگر دو هفته به ایران سفر می‌کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خبرنگار اسرائیلی را به دغل‌بازی متهم کرده و گفته بود او با گذرنامه اروپایی به ایران سفر کرده بود. اما اورلی آزولای به بی‌بی‌سی فارسی می‌گوید با گذرنامه آمریکایی خود به ایران سفر کرد که در آن محل تولدش اسرائیل، به صراحت قید شده است.

دولت نان را گران می‌کند تا یارانه پردرآمدها را حذف نکند!

کیهان نوشت:دولت چرا به جای حذف یارانه پردرآمدها، دنبال حذف یارانه نان است که بر زندگی اقشار پایین اثر می‌گذارد؟!

این پرسش به شکل متفق‌القول در رسانه‌های حامی و منتقد دولت مطرح شده است. علت هم انتشار خبری است مبنی بر اینکه یارانه نان تا تیر ماه حذف می‌شود. روزنامه‌های آرمان و شرق و جوان و سایت تابناک هر کدام به نوعی به این ماجرا پرداخته‌اند. روزنامه جوان در این زمینه نوشت: در حالی که قرار بود یارانه نقدی 15 میلیون نفر از پردرآمدها در سال جاری حذف شود، اما دولت تصمیم گرفته به منظور حذف رانت موجود در شبکه آرد و نان و صرفه‌جویی در مصرف آرد، یارانه نان را تا مهرماه به طور کامل حذف کند.

جوان می‌افزاید: دولت باید به منظور جبران هزینه‌ها و تأمین کسری بودجه امسال، یارانه 15 میلیون پردرآمد را حذف کند و یارانه نقدی مرفهین را در بخش بهداشت و سلامت هزینه کند. آیا دولت می‌خواهد با حذف یارانه نان شوک جدیدی بر اقتصاد و اقشار آسیب‌پذیر وارد کند؟

روزنامه آرمان نیز خاطرنشان کرد: در حالی که بسیاری از نانوایی‌ها با وجود بهره‌مندی از آرد دولتی و لزوم رعایت نرخ رسمی نان، این محصول را با قیمت آزاد به مردم می‌فروشند، رئیس اتاق اصناف کشور اعلام کرده که به زودی همه نانوایی‌ها آزادپز می‌شوند.آرمان از روند بی سر و صدای گرانی نان انتقاد کرد و آن را دردسر جدید خانواده خواند.

روزنامه شرق نیز در برنامه‌ریزی برای افزایش قیمت نان و حذف یارانه آن خبر داده و تصریح کرد: «از وقتی نان گران و سخن از حذف یارانه آن مطرح شد، نگرانی‌ها از تأمین قوت غالب مردم، به ویژه قشر آسیب‌پذیر، به میان آمد.

اقدام دولت در این زمینه مردم را به شدت شوکه کرد. پس از سخن‌ها پیرامون این مسئله، پای عمل نیز به میان آمد. از آذر ماه سال گذشته، پس از دو سال، قیمت نان در سراسر کشور 20 تا 30 درصد، بنا به وضعیت هر استان افزایش یافت و در کنار آن 20 درصد از نانوایی‌های کشور نیز آزادپز شدند. حال با گذشت حدود شش ماه از آن تاریخ، دوباره سخن از حذف یارانه نان به میان آمده است.

حسین راغفر به این روزنامه گفته است: «سال گذشته وزارت بازرگانی اعلام کرد در اقلام محدودی قصد نظارت و آزادسازی قیمت‌ها را دارد. به نظر من اینها بخشی از سیاست‌های تعدیل ساختاری یا همان برنامه‌های دهه 70 است. متاسفانه دولت در آزادسازی قیمت‌ها به خصوص در زمینه نان، صداقت کامل ندارد».

راغفر می‌گوید: دولت‌ها در همه جای دنیا نگران وضعیت مردم هستند، اما دولت ما شبیه به یک ماشین بروکراسی بزرگ است و مسئولان با عامه مردم و مشکلات جمعیت در ارتباط نیستند. وظیفه اصلی دولت جمع‌آوری مالیات از طبقه‌های بالای جمعیت و هزینه کردن برای عموم و به خصوص بخش‌های آسیب‌پذیر است. طبق آمار سازمان مالیاتی کشور، بین 20 تا 25 درصد از تولید ناخالص ملی، فرار مالیاتی داریم؛ تولید ناخالص در سال 1392، حدود 934 هزار میلیارد تومان بوده است که 20 درصد این مبلغ رقمی بیش از 185 هزار میلیارد تومان می‌شود و کل مالیات اخذ شده حدود 70 هزار میلیارد تومان است؛ یعنی ما بیش از 255 هزار میلیارد تومان ظرفیت مالیاتی داریم که به راحتی دولت را از ورود پول نفت به بودجه بی‌نیاز می‌کند، اما دولت در بحث دریافت مالیات ناتوان است و در تامین معیشت مردم به خصوص قشر ضعیف، کوتاهی می‌کند.

همچنین سایت تابناک نوشت: دولت یارانه‌ نان را حذف می‌کند، ثروتمندان همچنان یارانه می‌گیرند! مدیرکل امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی در واکنش به اظهارات رئیس اتاق اصناف ایران مبنی بر حذف یارانه نان تا سه ماه آینده گفت: حذف یارانه نان، از برنامه‌های دولت است؛ اما قطعا تا سه ماه آینده انجام نمی‌شود.» وی با بیان اینکه حذف یارانه‌ نان تدریجی و با دستور رئیس‌جمهور انجام می‌شود، تاکید کرد «شاید رئیس‌جمهور یکباره دستور به حذف یارانه نان دهد».

تابناک می‌نویسد: در واقع در حالی دولت به این صراحت از احتمال حذف یارانه نان که قوت غالب اکثر مردم و به شدت در زندگی مردم عادی تأثیرگذار است، سخن می‌گوید که به هیچ وجه از شیوه و احتمال حذف یارانه‌بگیران پردرآمد سخن نمی‌گوید. هم‌اکنون پرسش اینجاست که دولت چرا به جای اینکه یارانه‌ نان مردم را کامل حذف کند، یارانه پردرآمدها را حذف نمی‌کند؟

فعالیت تجاری مدیران تهدید سلامت نظام اقتصادی

روزنامه کیهان آورده:یک روزنامه اصلاح‌طلب نسبت به فعالیت‌های اقتصادی برخی مدیران دولتی و اثر احتمالی آن بر فساد هشدار داد.

حسین راغفر اقتصاددان ضمن یادداشتی در روزنامه آرمان تصریح کرد: شواهد نشان می‌‌دهد بی‌توجهی به موضوع تعارض منافع در کشور، موجب شده تا برخی از وزرای کابینه کنونی هر چند افراد بسیار سالم و قانونمداری هستند شخصا فعالیت‌های اقتصادی داشته باشند و لازمه این جریان نادیده گرفتن اصول اولیه‌ای است که می‌تواند در بروز یک فساد بزرگ ایفای نقش کند.

وی ادامه می‌دهد: با نادیده انگاشتن «اصل تعارض منافع» در شرایطی که تصمیم‌سازان کشور که در موضع اتخاذ تصمیم برای حفظ منافع عمومی قرار دارند و خود نیز در بخش خصوصی بنگاهدار هستند، به خودی خود امکان ایجاد فساد فراهم می‌شود، زیرا اتخاذ تصمیم و دستوراتی که با منافع شخصی یک مقام مسئول در تداخل باشد می‌تواند منافع عمومی را که با منافع خود او در بخش خصوصی تعارض دارد به مخاطره بیندازد.

راغفر می‌افزاید: لازم است قوه مقننه هنگام دادن رای اعتماد به وزرا بر این موضوع توجه جدی داشته باشد و از آنجا که تعارض منافع می‌تواند منافع عمومی را تهدید کند، دولت و رئیس دولت می‌تواند در انتخاب مسئولین و معرفی افراد به این مورد توجه جدی داشته باشد چرا که این مهم از زمینه‌های بالقوه فساد در اقتصاد است و برای رفع موانع حقوقی تعارض منافع در کشور چاره‌اندیشی شود چرا که نمی‌توان انتظار داشت فردی هم منافع عمومی را حفظ کند و در تعارض با منافع شخصی خود دچار خطا نشود و خود را در اولویت قرار ندهد و منافع عمومی را به مخاطره نیندازد.

وزارت‌خارجه‌امریکا خواستار تخفیف تحریم ایران شد

روزنامه ایران در ستون دیگه چه خبر خود نوشت:وزارت خارجه امریکا با صدور اطلاعیه‌ای خواستار اجرای تخفیف‌های تحریمی ایران در راستای پایبندی به توافق موقت ژنو شد.

به گزارش «فارس»، دفتر امور اقتصادی و تجاری وزارت خارجه امریکا روز پنجشنبه با صدور اطلاعیه‌ای خواستار تعلیق اجرای تحریم‌های ایران ذیل قانون اختیارات دفاعی مصوب سال 2012 و در راستای پایبندی به «طرح اقدام مشترک» شد. این اطلاعیه که به امضای «جان کری»، وزیر خارجه امریکا رسیده همچنین یادآور می‌شود تمامی اشخاص امریکایی یا مؤسسات خارجی تحت مالکیت اتباع این کشور کما فی‌السابق، مگر در صورت دریافت مجوز از وزارت خزانه‌داری امریکا از انجام مبادلات مالی با ایران منع می‌شوند. بنا بر این اطلاعیه، تحریم‌های تعلیق شده ذیل «قانون اختیارات دفاع ملی» در صورت انجام نشدن اقدامات بیشتر از سوی ایران و گروه 1+5 روز 1 جولای 2015 از سر گرفته می‌شوند.

ظریف، در فهرست 100 چهره تأثیرگذار جهان

ایران نوشت:«در تازه ترین شماره مجله امریکایی «تایم»، محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران، در میان تأثیرگذارترین چهره‌های جهان معرفی شده است». «بی بی‌سی » ضمن اعلام این خبر افزود:« در میان چهره‌های برجسته جهانی این فهرست نام پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان، باراک اوباما رئیس جمهوری امریکا، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل،‌ آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان، هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه پیشین امریکا و شی جین‌پینگ رئیس جمهوری چین نیز دیده می‌شود». بر اساس این گزارش، در یادداشتی که رابین رایت، خبرنگار سابق «واشنگتن پست » و محقق کنونی در مؤسسه صلح امریکا و مرکز بین‌المللی «وودرو ویلسون» درباره ظریف نوشته، آمده است: « او چهره خندان انقلاب ایران است». به نوشته «رابین رایت»، ظریف طی سه دهه گذشته در پایان دادن به جنگ ایران و عراق،‌ آزادی گروگان‌های امریکایی در لبنان و میانجیگری در افغانستان پس از طالبان نقش داشته و اکنون در مقام وزیر خارجه ایران، «شخصیت کلیدی در دیپلماسی هسته‌ای ایران است».

وزیر دفاع عراق: امریکا سلاح ندهد، از ایران می‌خریم

روزنامه ایران نوشت:خالد العبیدی هشدار داد اگر امریکا در تحویل سلاح به عراق تاخیر داشته باشد به کشورهای دیگر از جمله ایران مراجعه می‌کنیم. وزیر دفاع عراق در گفت‌و‌گو با خبرنگاران در واشنگتن گفت:« برای عراق کشورهایی به عنوان کشورهای جایگزین امریکا مطرح است که چین، رومانی، جمهوری چک و دیگر کشورها حتی ایران در این فهرست جای دارند، دولت عراق به این گزینه توجه دارد و در این راه ملاحظه‌ای نیز ندارد».

نوه امام(ره) خاطره آیت‌الله هاشمی را تأیید کرد

روزنامه ایران نوشت:در پی اختلاف نظرها درباره صحت و سقم نقل خاطره آیت‌الله هاشمی مبنی بر اینکه « سال 84 یک موی بدنم راضی نبود کاندیدا شوم؛ همسر امام مرا خواست و به من گفت: امام این انقلاب را به دست شماها سپردند. آیا شما می‌دانید اینها چه کسانی هستند؟ همین صحبت‌های همسر امام سبب شد من قبول کنم»، حجت‌الاسلام رشید داودی پژوهشگر علوم دینی و از شاگردان آیت‌الله سید حسن خمینی، ضمن انتشار مطلبی در سایت «انتخاب» نوشت:« نگارنده در تماسی که با بیت شریف امام و یادگاران ایشان داشت در مورد حاضران در جلسه مذکور سؤال کرد که در پاسخ روشن شد سرکار خانم زهرا مصطفوی و سرکار خانم لیلی بروجردی و برخی دیگر از اعضای بیت امام در این جلسه بوده‌اند. پس از اطلاع از موضوع و برای اجازه نقل و تأیید ادعای مذکور، نگارنده در تماسی با نوه گرانقدر امام، جناب حجت‌الاسلام مسیح بروجردی، جویای شرح این جلسه و صحت و سقم آن شد و ایشان در پاسخ، پس از استعلام از مادر گرانقدر و خواهر گرامی شان سخن آیت‌الله هاشمی را دقیقاً همان سخنی دانستند که همسر امام در جلسه مذکور به ایشان فرموده بود».

مجوز روحانی برای فروش زمین 51 هزار متری دولت

روزنامه خراسان در ستون ویژه خود نوشت:بر اساس پیشنهاد وزیران عضو کمیسیون لوایح دولت که طی روزهای گذشته توسط حجت الاسلام روحانی رییس جمهور کشورمان مورد تایید قرار گرفته، مقرر شده است برای حمایت از توسعه سرمایه ‏گذاری در بخش کشاورزی و تشکیل صندوق‏ های حمایت از توسعه این بخش، نسبت به فروش عرصه و ساختمان های موجود در یک زمین متعلق به دولت به مساحت 51 هزار متر مربع در مرکز کشور اقدام و وجوه حاصل از فروش در اختیار وزارت جهادکشاورزی قرار بگیرد.

ذره بین مسئولان روی عملکرد نخبگان در دستگاه ها

خراسان نوشت:بر اساس ابلاغیه چندی پیش نهادهای مسئول به تعدادی از وزارتخانه ها و سازمان های دولتی، اعلام شده است که با توجه به دستورالعمل ها و ضوابط تعیین شده برای جذب و فعالیت نخبگان در این دستگاه ها، باید در اسرع وقت نسبت به ارائه فهرست مربوط به تعداد نخبگان و استعدادهای برتر موجود در آن دستگاه، وضعیت به کارگیری، پروژه های واگذار شده به آنها و محاسن و معایب حضور این افراد در سیستم اداری کشور، گزارش مبسوطی را تهیه و به مسئولان مربوطه ارائه کنند.

ادعای جدید نتانیاهو

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم غاصب صهیونیستی بار دیگر با حمله به توافق هسته‌ای بین ایران و 1+5، از فرصت سالگرد رسمی واقعه هولوکاست در اسراییل برای حمله به این توافق استفاده کرد. به گزارش خبرگزاری فرانسه نتانیاهو در هفتادمین سالگرد واقعه هولوکاست با انتقاد از توافق هسته‌ای در شرف انجام بین ایران و گروه 1+5، قدرت‌های جهانی را به عدم درس‌آموزی از واقعه هولوکاست در قرن گذشته متهم کرد. وی افزود: «توافق بدی که در آستانه رسیدن به آن هستیم به ما می‌گوید که قدرت‌های جهانی هنوز درس‌های لازم را از واقعه هولوکاست نگرفته‌اند. زیرا در صورت دست‌یابی ایران به سلاح هسته‌ای، همان کاری را که هیتلر با یهودی‌ها در جنگ دوم جهانی انجام داد، ایران نیز در خاورمیانه با دولت یهودی صورت خواهد داد.» نتانیاهو گفت: قدرت‌های جهانی صدای غریو «مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل» در ایران را نمی‌شنوند و خود را به کری زده‌اند.

اعتراض جدی معامان به سیاست‌های تبعیضی دولت

جمهوری اسلامی آورده:در آستانه فرا رسیدن هفته گرامیداشت مقام معلم، جمعی از فرهنگیان شاغل و بازنشسته استان همدان در حرکتی خودجوش، همزمان با سراسر کشور به سیاست‌های تبعیضی دولت درخصوص عدم برقراری عدالت در حقوق و مزایای فرهنگیان با سایر کارکنان دولت اعتراض کردند. در این تجمع که در محل اداره کل آموزش و پرورش استان همدان برگزار شد، فرهنگیان با دردست داشتن دست‌نوشته‌هایی چون «همه جامعه زیر بار منت معلمند»، «معلم فریاد می‌کند، رسانه سانسور می‌کند»، «سکوت ما بلندتر از فریاد ماست» و «فرمایشات رهبری باید اجرایی شود»، خواستار رفع تبعیض‌های موجود از سوی مجلس شورای اسلامی و دولت شدند.

وزیردفاع عراق:برای مبارزه با داعش نیاز به سرعت عمل داریم

جمهوری اسلامی آورده:وزیردفاع عراق با توجه به کوتاهی‌های آمریکا در حمایت از دولت عراق برای مقابله با داعش گفت: «اگر به این نتیجه برسیم که در مدت زمان مورد نظر، ارتش امریکا توان تجهیز تسلیحاتی نیروهای ما را ندارد به کشورهای دیگر که بتوانندبه ما سلاح بدهند و با ما همکاری داشته باشند مراجعه می‌کنیم زیرا عراق برای ادامه نبرد سنگین، در این زمینه نیاز به سرعت عمل دارد.» خالد العبیدی ادامه داد: «برای عراق کشورهایی به عنوان کشورهای جایگزین امریکا مطرح است که چین، رومانی، جمهوری چک و دیگر کشورها حتی ایران در این فهرست جای دارند، دولت عراق به این گزینه توجه دارد و در این راه ملاحظه‌ای نیز ندارد.» وی که در واشنگتن با خبرنگاران سخن می‌گفت، افزود: «واشنگتن می‌خواهد مطمئن شود سلاحی که به عراق می‌فرستد فقط به نیروهای مسلح عراقی نمی‌رسد بلکه می‌خواهد مطمئن شود این تسلیحات به دست داعش هم نمی‌رسد (اشاره به تسلط داعش بر انبارهای تسلیحاتی ارتش عراق) اما تاکید ما این است که این سلاح فقط باید به نیروهای مسلح رسمی برسد.»

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها