معاون اول رئیس‌جمهور در بخشنامه‌ای، تمامی دستگاه‌های دولتی و غیردولتی و مراجع قیمت‌گذاری را از افزایش قیمت‌ها به هر نحو و بدون هماهنگی با دولت منع کرد.
کد خبر: ۷۸۶۷۷۲

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، اسحاق جهانگیری در این بخشنامه آورده است: نظر به اهمیت و ضرورت کنترل و نظارت بر قیمت‌ها و به منظور ایجاد هماهنگی و وحدت رویه در قیمت‌گذاری کالاها و خدمات و با توجه به سیاست‌ها و اقدامات دولت در کاهش نرخ تورم و استمرار این سیاست ‌در سال جاری و با عنایت به صلاحیت دولت در هماهنگی و اصلاح تصمیمات مراجع قیمت‌گذاری، مقتضی است کلیه دستگاه‌های دولتی و غیردولتی و مراجع قیمت‌گذاری، از افزایش قیمت‌ها به هر نحو بدون هماهنگی با دولت خودداری کنند و در صورت لزوم قبل از هرگونه اقدام و تغییر قیمت مراتب را با دلایل توجیهی برای بررسی به کارگروه تخصصی تنظیم بازار اعلام نمایند تا پس از هماهنگی‌های لازم و در صورت مقتضی، اعمال شود.

در ادامه این بخشنامه آمده است: همچنین به منظور برقراری انضباط اداری و مالی در همه بخش‌ها و دستگاه‌های اداری کشور و پرهیز از اتخاذ و اجرای تصمیمات متعارض با سیاست‌های عمومی دولت در نظام پرداخت حقوق و مزایای کارکنان و نیز جلوگیری از اتخاذ و اجرای تصمیمات مغایر با اصول و موازین حقوقی از جمله اصل منع تبعیض (بند 9 اصل سوم قانون اساسی)، کلیه دستگاه‌ها و سازمان‌های قوای مجریه، مقننه و قضاییه، شوراها، هیات‌های امنا، ستادها و سایر عناوین مشابه و وزارتخانه‌ها، شرکت‌های دولتی، موسسات دولتی، نهادهای عمومی غیردولتی، دستگاه‌های مستلزم ذکر نام و سایر نهادهای حکومتی اعم از مشمول مقررات عام و خاص در نظام پرداخت حقوق و مزایای کارکنان موظفند در هر گونه تصمیم‌گیری و برقراری حقوق و مزایا با کسب موافقت و در چارچوب مصوبات شورای حقوق و دستمزد (که به تائید رئیس‌جمهور رسیده و می‌رسد) و حسب مورد مصوبات هیات وزیران عمل کرده و قبل از اتخاذ تصمیم و انجام هرگونه اقدام، موافقت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور را بویژه از جهت بار مالی موضوع اخذ نمایند.

قیمت کارخانه‌ای خودروهای داخلی افزایش یافت

افزایش قیمت کارخانه‌ای خودروهای داخلی درحالی کلید خورد که در اولین مرحله، قیمت محصولات سایپا ۲۰۰ هزار تا پنج میلیون و ۶۵۰ هزار تومان افزایش یافت.

این درحالی است که دولت دیروز در بخشنامه‌ای هر گونه افزایش قیمت بدون کسب مجوز از ستاد تنظیم بازار را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش فارس، براین اساس شرکت‌ سایپا قیمت تولیداتش را بین 200 هزار تا پنج میلیون و 650 هزار تومان افزایش داد که نمایندگی‌های فروش این شرکت‌، دلیل این افزایش قیمت را رشد مالیات بر ارزش افزوده و بیمه شخص ثالث عنوان می‌کنند.

به این ترتیب قیمت محصولات سایپا بین 200 هزار تا پنج میلیون و 650 هزار تومان افزایش یافته و قیمت‌های جدید به نمایندگی‌های فروش این شرکت‌ها ابلاغ شده است.

بر این اساس، قیمت سایپا 111 مدل SE معادل 20 میلیون و 140 هزار تومان، سایپا 131 مدل SE معادل 19 میلیون و 920 هزار تومان و سایپا 132 مدل SE معادل 19 میلیون و 800 هزار تومان تعیین شده است که نسبت به قیمت‌های سال 93 معادل 200 هزار تومان افزایش داشته‌ است.قیمت سایپا 141 مدل SE نیز 19 میلیون و 520 هزار تومان تعیین شده است.

قیمت تیبا صندوقدار هم با رشد 250 هزار تومانی به 23 میلیون و 950 هزار تومان رسیده است. قیمت تیبا هاچ‌بک نیز 27 میلیون و 170 هزار تومان تعیین شده است.

همچنین قیمت پارس تندر90 از 38 میلیون و 180 هزار تومان به 39 میلیون و 350 هزار تومان افزایش یافته است.

این در حالی است که هنوز قیمت جدید محصولات ایران‌خودرو به نمایندگی‌های فروش این شرکت ابلاغ نشده است، اما مسئول فروش یکی از نمایندگی‌های ایران‌خودرو دراین باره گفت، قرار است قیمت تولیدات این شرکت 200 تا 300 هزار تومان افزایش یابد.

وی گفت: در مشکلی که در مورد فروش برخی خودروها پیش آمده بود، از طرف ایران‌خودرو به ما گفتند، باید 200 تا 300 هزار تومان مابه‌التفاوت قیمت را لحاظ کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها