طرز تهیه:
ابتدا پودر شکر و روغن جامد را در یک ظرف بریزید و با همزن آنقدر بزنید تا کرم رنگ شود. تخممرغها را دانه دانه بشکنید و همچنان با همزن مخلوط کنید که یکدست شود. جوششیرین و دارچین را هم با آرد مخلوط و دو بار الک کنید. پس از آن آرد را کمکم اضافه و با دست مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیری لطیف حاصل شود و به دست نچسبد. روی سطحی صاف را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه نازک باز کنید. آن را قالب بزنید و در سینی چرب شده بچینید. فر را از قبل گرم کنید. سینی را در طبقه وسط به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد قرار دهید و سپس بیرون آورده و در ظرف مناسبی بگذارید. (جام جم سرا)
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد