جام جم سرا: کار‌شناسان سلامت در آمریکا می‌گویند از آنجا که احتمال ابتلا به سرخک در افراد واکسینه نیز وجود دارد، مصون‌سازی بیشتر برای مقابله شیوع این بیماری ضروری است.
کد خبر: ۷۶۶۵۹۴
چرا افراد واکسینه‌شده هم سرخک می‌گیرند؟

در ماه دسامبر سال گذشته میلادی (۲۰۱۴/۱۳۹۳) شیوع بیماری سرخک در ۱۴ ایالت آمریکا گزارش شد که بر اثر آن دستکم ۸۴ نفر به سرخک مبتلا شدند و این در حالی است که از بین این افراد، پنج نفر واکسن سرخک را تزریق کرده بود. کار‌شناسان سلامت معتقدند برای پیشگیری کامل از شیوع سرخک لازم است پروسه «ایمن‌سازی جامعه» (Herd Immunity) انجام شود.

به گفته پزشکان، ویروس سرخک یکی از آلوده‌کننده‌ترین و مسری‌ترین ویروس‌های موجود است و موجب می‌شود ۹۰ درصد افراد مستعدی که در معرض آن قرار دارند به این ویروس مبتلا شوند. این ویروس هوازی برای ساعت‌ها در هوا باقی می‌ماند و هر فرد مبتلا به این ویروس می‌تواند ۱۸ نفر دیگر را به آن مبتلا سازد.

دکتر «ویلیام شافنر» از مرکز درمانی دانشگاه واندربیلت گفت: پروسه ایمن‌سازی جامعه حائز اهمیت است زیرا هیچ واکسنی فرد را به طور ۱۰۰ درصد در برابر ویروس مصون نمی‌کند.

طبق اعلام موسسه ملی سلامت آمریکا، شیوع ویروس سرخک حتی در بین افرادی که واکسن آن را تزریق کرده‌اند نشان‌دهنده ضرورت انجام پروسه «ایمن‌سازی جامعه» است. این پروسه به شرایطی اطلاق می‌شود که بخش مهمی از جامعه در برابر یک بیماری مسری مصون می‌شوند و در نتیجه احتمال شیوع آن کاهش می‌یابد.

مرکز کنترل و پیشگیری امراض آمریکا اعلام کرد: برای جلوگیری از ابتلای فرد به بیماری سرخک دو دوز واکسن MMR (سرخک، سرخجه، اوریون) فرد را در برابر این ویروس ۹۹ درصد مصون می‌سازد در حالی که تزریق یک دوز آن اثرگذاری ۹۵ درصدی دارد.

به نقل از شبکه خبری ABC، ویروس سرخک در سال ۲۰۰۰ در آمریکا به مرز ریشه‌کنی رسید و در سال ۲۰۰۴ به پایین‌ترین میزان مبتلایان یعنی ۳۷ مورد رسید. هرچند موارد ابتلا به این ویروس در ایالات متحده به دلیل واکسینه نشدن برخی افراد و افزایش سفرهای بین المللی در حال افزایش است. سال گذشته میلادی (۲۰۱۴) در آمریکا ۶۴۴ نفر به ویروس سرخک مبتلا شدند. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها