جام جم سرا: ‌مواد لازم- برنج: ۴ پیمانه، شیر: ۵ پیمانه، آب: یک پیمانه، کشمش پلویی: یک پیمانه، خرمای هسته گرفته: ۲۰۰ گرم، کره: ۱۰۰ گرم، زعفران آب کرده: ۲ قاشق غذاخوری، نمک: به میزان لازم.
کد خبر: ۷۶۱۴۶۵

طرز تهیه:

ابتدا شیر و آب، برنج و نمک را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید. نیمی از کره را اضافه کنید و بجوشانید. نیمی دیگر از کره را هم در یک ماهی‌تابه بریزید و خرما و کشمش را تفت دهید و در صورت تمایل یک پیمانه گردوی خرد شده هم بیفزایید و زغفران را روی آنها بریزید. وقتی آب و شیر برنج کشیده شد، مواد تفت داده شده را روی آن گذاشته و پلو را دم کنید.20 دقیقه بعد پلو آماده شده و در دیس بکشید و با چاشنی ماست‌وخیار میل کنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها