زمان پخت: 10 دقیقه.
مواد لازم برای 2 نفر:
بلال: 2 عدد
قارچ: 100 گرم
مواد لازم برای سس:
کره: یک قاشق غذاخوری
لیموی کوچک: 2 عدد
سس مایونز همراه با پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
سبزیجات خشک معطر: یک قاشق چایخوری
نمک و فلفل به اندازه لازم .
طرز تهیه: بلالها را درون آب جوش بپزید. قارچها را در روغن نباتی سرخ کرده، تا طلایی رنگ شوند. با استفاده ازیک چاقوی تیز و تخته برش، دانههای ذرت را از بلالها جدا کنید. ذرتها را به قارچها اضافه کنید و آنها را با کل مواد سس مخلوط کنید.
منبع: شبکه استانی ایلام
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین: