بیماران مبتلا به امراض قندی دقت کنند

افزایش خطر ابتلا به دیابت با مصرف استاتین‌ها

جام جم سرا: محققان آمریکایی دریافتند مصرف زیاد گوشت‌های فرآوری شده از جمله سوسیس و کالباس و به طور کلی فست فود‌ها به طور قابل توجهی خطر ابتلا به دیابت نوع دو را افزایش می‌دهد.
کد خبر: ۷۵۴۹۹۶
احتمال ابتلا به دیابت با مصرف گوشت فرآوری‌شده

بر اساس این تحقیقات، خوردن روزانه ۵۰ گرم گوشت قرمز فرآوری شده تا میزان ۵۱ درصد خطر ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد. همچنین مشخص شد این خطر با جایگزین کردن مغز‌ها، گوشت سفید، لبنیات کم چرب و پروتئین‌های گیاهی از جمله حبوبات کاهش می‌یابد.

این نتایج طی ۲۸ سال و با بررسی پرسشنامه‌هایی به دست آمده است که توسط بیش از ۲۰۴ هزار پرستار و متخصص بهداشت در آمریکا تکمیل شده‌اند.

این تحقیق توسط محققان دانشکده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد انجام شده و در مجله تغذیه آمریکا به چاپ رسیده است. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها