مواد لازم- آرد: ۳ پیمانه، آب: یک و یک چهارم پیمانه، روغن زیتون: نصف فنجان، پودر مایه خمیر: یک قاشق غذا‌خوری، نمک: یک قاشق مربا‌خوری سر صاف.
کد خبر: ۷۴۹۶۱۰
آموزش آشپزی: طرز تهیه نان پیتای خانگی

جام جم سرا:

طرز تهیه:

ابتدا پودر خمیرمایه را در آب ولرم بریزید و ۱۰ دقیقه در جای گرم بگذارید و روی آن را بپوشانید.
آرد و نمک را الک کنید و در ظرف مناسبی بریزید.
مایه خمیر آماده شده را ‌ همراه روغن زیتون به آرد اضافه‌ کرده و مخلوط کنید و ورز دهید تا خمیر مناسبی به دست آید و به دست نچسبد. بعد روی آن را بپوشانید و ۲۰ دقیقه استراحت دهید.
بعد از این مدت خمیر را به صورت گلوله‌ای در آورید و در ظرفی که چرب شده بگذارید و روی آن را بپوشانید و ۲ ساعت به آن استراحت دهید.
دوباره خمیر را خوب ورز دهید و برای بار سوم ۲۰ دقیقه دیگر استراحت دهید و بعد خمیر را به ۱۰ قسمت تقسیم کنید و به صورت چانه نان در آورید.
در این مرحله روی سطحی صاف آرد بپاشید و خمیر‌ها را به قطر ۳ تا ۴ میلی‌متر و پهنای ۲۰ سانتی‌متر باز کنید. روی آن‌ها را بپوشانید و ۱۵ دقیقه در این حالت استراحت دهید.
سینی فر را آردپاشی و فر را گرم کنید.
سینی را درون فر بگذارید تا داغ شود و بعد خمیرهای باز شده را در سینی گرم گذاشته و ابتدا ۳ دقیقه در فر بگذارید و سپس آن را برگردانید و ۲ دقیقه دیگر صبر کنید. به همین ترتیب همه خمیر‌های باز شده را در فر بپزید تا در ‌‌نهایت ۱۰ عدد نان پیتا برایتان آماده شود.

(چاردیواری، ضمیمه دوشنبه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
A.E
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۲۷
۰
۰
با سلام
دمای فر چقدر باید باشه؟
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها