در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
طرز تهیه: تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با آرد و نمک مخلوط کرده، آنقدر به هم بزنید که کاملا صاف و یکدست شود. در ماهیتابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود. مواد خاگینه را در روغن بریزید و بعد از سرخ شدن، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم سرخ شود. چنانچه ماهیتابه کوچک بود، در دو مرحله مواد را سرخ کنید و بگذارید خنک شود. خاگینه را در بشقابی برگردانید و با قاشق از مربا یا مارمالاد روی تمام سطح خاگینه بریزید. بعد آن را تا کنید و بگذارید کمی بسته شود و برش هلالی بدهید و در دیس کوچکی بچینید و سر سفره بگذارید.
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد