مواد لازم: زبان گوسفند: 3یا 4 عدد، ارده: 4 قاشق غذا‌خوری، ماست: 2 لیوان ، کره : 20 گرم، نان خشک بربری یا سنگک: 8 برش به انداز 15 در 15، نمک و فلفل: به میزان لازم ، بادام پرک: 3 قاشق غذا‌خوری، انار دانه شده: 3 قاشق غذا‌خوری ، سیر: 2 تا 3 حبه
کد خبر: ۷۳۹۳۸۷

مواد لازم برای پخت زبان:

سیر: 3 تا 4 حبه، پیاز: یک عدد متوسط، ساقه کرفس با برگ: 2 شاخه، هویج متوسط: یک عدد، فلفل: به اندازه لازم ، برگ بو: 2برگ

طرز تهیه: ابتدا زبان‌ها را شسته و مقداری آب روی آنها بریزید و بگذارید بجوشد و کف روی آن را بگیرید و بعد پیاز و سیر و کرفس و هویج را خرد کرده به همراه برگ بو و فلفل به خوراک اضافه کنید و بگذارید بپزد. سعی کنید آبی که روی آن می‌ریزید کاملا روی مواد را بگیرد؛ چون زبان دیر‌تر از گوشت پخته می‌شود، زمان بیشتری برای پخت نیاز دارد. با حرارت ملایم حدود چهار تا پنج ساعت برای پخت زمان لازم دارید. در انتهای پخت باید دو لیوان از آب آن باقی مانده باشد. بعد پوست زبان را در حالی که داغ است بکنید و پس از سرد شدن، زبان‌ها را با یک چاقوی تیز، برش‌های دو سانتی بدهید، طوری که له نشوند. نان‌ها را داخل فر یا روی حرارت کاملا خشک کنید. ماست را در ظرفی بریزید و سیر رنده شده و ارده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود. ظرف گودی را در نظر بگیرید و مقداری از نان‌های خشک را کف ظرف بریزید و کمی از آب زبان داغ را روی نان‌های خشک بریزید و چند تکه زبان روی آن بگذارید و روی آنها را از مخلوط ماست و ارده بپوشانید و همین‌طور یک لایه نان خشک و آب زبان داغ و زبان و ماست و ارده، تا همه مواد را در ظرف جای دهید. بادام و جعفری خرد شده و دانه‌های انار را روی ماست بریزید و تزئین کنید و در انتها مقداری روغن و کره را داغ کنید و روی همه مواد بریزید و چند سوراخ روی خوراک ایجاد کنید که روغن و کره در همه مواد نفوذ کند. این غذا را با مقداری سبزی وکلم شور یا ترشی با نان مصرف کنید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها