مواد لازم برای تهیه کشمش پلو با گردو: دو پیمانه کشمش- یک پیمانه مغز گردو خرد شده- یک پیمانه خلال بادام- یک پیمانه خلال پسته- ۴ پیمانه برنج- مقداری نمک و زردچوبه.
کد خبر: ۷۳۹۲۹۷
آموزش آشپزی: کشمش پلو با گردو

طرز تهیه کشمش پلو با گردو:

کشمش پلو با گردو از غذاهای سنتی بوانات می‌باشد. برای تهیه کشمش پلو با گردو ابتدا برنج را از قبل می‌گذاریم خیس بخورد. مغز گردو، کشمش و مغز پسته و بادام را هم خیس می‌کنیم. برنج را داخل قابلمه ریخته، سر قابلمه را می‌گذاریم تا به جوش بیاید. درون ماهیتابه مقداری روغن ریخته و کمی زردچوبه و نمک به آن زده و کمی تفت می‌دهیم. کشمش، مغز گردو و خلال بادام و پسته را به آن اضافه می‌کنیم و سرخ می‌کنیم. برنج که جوش آمد آن را آبکش کرده و سپس برای دم کردن آن، نصف برنج را درون قابلمه ریخته و نصف از مواد آماده شده را روی آن می‌ریزیم، یک لایه دیگر برنج را درون قابلمه ریخته و روی آن دوباره از مواد آماده شده می‌ریزیم. پس از ۲۰ دقیقه که برنج ما دم کشید کشمش پلو با گردوی خوشمزه ما آماده است.
منبع: شبکه استانی فارس

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها