مواد لازم: تخم مرغ: 2 عدد، شکر یا پودر قند: 250 گرم، روغن: 250 گرم، بکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری، ماست: 150 گرم، آرد: 600 گرم، کنجد و وانیل: به اندازه لازم، پودر هل: نصف قاشق چایخوری.
کد خبر: ۷۰۹۳۷۵

مواد لازم برای روی نان شیرمال: زرده تخم‌مرغ: یک عدد، شیر: یک قاشق غذاخوری، زعفران دم‌کرده: یک قاشق مرباخوری.

طرز تهیه: ابتدا روغن را در ظرفی بریزید و با شکر یا پودر قند خوب مخلوط کنید تا کاملا نرم شود. در مرحله بعد تخم‌مرغ‌ها را هم اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه بکینگ پودر را در ماست بریزید و هل و وانیل را هم با آن ترکیب کنید و به روغن و پودر قند بیفزایید. در این مرحله آرد را کم‌کم اضافه کنید و آن​قدر​هم بزنید تا خمیری یک دست به دست بیاید. به خمیر یک ساعت استراحت بدهید. در نهایت روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن باز کنید و قالب بزنید.

نان‌های شیرمال را روی سینی فر از قبل چرب شده قرار دهید. زرده تخم‌مرغ را با زعفران و شیر مخلوط کنید و با یک برس روی نان‌ها بمالید. سپس سینی را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا نان‌ها پخته و طلایی​شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها