مواد لازم: ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون/ ۱ عدد پیاز خرد شده/ ۲ حبه سیر خرد شده/ ۶۰۰ گرم کدو تنبل خرد شده/ ۱ عدد سیب زمینی خرد شده/ ۲ عدد هویج خرد شده/ ۱ عدد تره فرنگی خرد شده (فقط قسمت سفید آن) / نصف قاشق سوپخوری جوز هندی/ ۳ فنجان آب مرغ/ نصف فنجان خامه/ ۱ قاشق سوپخوری تخم کدوی بو داده/ قره قاط خشک شده و جعفری به مقدار لازم.
کد خبر: ۷۰۸۵۹۶

جام جم سرا: دستور پخت این سوپ که شامل دو مرحل می‌شود، به شرح زیر است.


مرحله ۱: روغن را داخل یک ماهیتابه بزرگ ریخته و آن را بر روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا داغ شود. پیاز را به آن اضافه کرده و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه آن را سرخ می‌کنیم. سیر و سبزیجات و جوز هندی را به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم که خوب بپزد. سپس آب مرغ را به اضافه ۲ فنجان آب به آن اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم به جوش بیاید. دمای اجاق را کم می‌کنیم و بعد درب ظرف را می‌بندیم تا سوپمان بمدت ۲۵ دقیقه بپزد. بعد آن را کنار می‌گذاریم تا به آرامی سرد شود.

مرحله ۲: همه مواد را درون مخلوط کن می‌ریزیم تا سوپمان کاملا صاف و یکدست شود. سپس دوباره آن را داخل ماهیتابه می‌ریزیم و آن را روی حرارت ملایم اجاق می‌گذاریم. خامه را به آن اضافه کرده و کاملا به هم می‌زنیم سپس ادویه‌جات را به آن اضافه می‌کنیم. در آخر می‌توانیم روی آن را با جعفری و تخم کدو و روغن زیتون بپوشانیم و آن را سرو کنیم. (الامتو)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
روحینا.ت
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۸
۰
۰
سلام عالی بودمدتهابدنبال طرزتهیه اش بودم. خوشم اومد.مرسی
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها