آشپزخانه سلامت

ماست خانگی درست کنیم

در گذشته ماست‌های تولید شده کارخانه‌های صنایع لبنی پس از باز شدن و مصرف مقداری از آن، مانند ماست‌هایی که به صورت سنتی تولید می‌شدند، به اصطلاح آب می‌انداختند و کمی رقیق‌تر می‌شدند اما اکنون چند زمانی است که انواع ماست پاستوریزه تولید شده در برندهای مختلف، دیگر مثل قبل نیستند.
کد خبر: ۶۹۳۹۱۵
چرا ماست پاستوریزه آب نمی‌اندازد؟

جام جم سرا: دلیل آن که این ماستها دیگر آب نمی‌اندازند، استفاده اندکی از شیرخشک در تولید این محصول است. کارخانه‌های صنایع لبنی اخیرا ترفندی برای قوام بیشتر ماست‌های پاستوریزه خود بکار می‌برند تا ماست‌های تولیدیشان به اصطلاح سفت‌تر و پرچرب‌تر به نظر برسد که در این روش درصدی شیر خشک در فرآیند تولید به ماست اضافه می‌شود تا قوام ماست بیشتر شود.

به نقل از ایسنا، پیش از این گفته می‌شد برای قوام پیدا کردن ماست به آن نشاسته اضافه می‌کنند که به نظر می‌رسد این کار از نظر اقتصادی صرفه ندارد و استفاده از شیر خشک منطقی‌تر است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۲
ررر
Iran, Islamic Republic of
۱۷:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۸
۰
۰
الان تقریبا بالای 50 درصد یه ماست شیر خشكه
ز
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۶/۲۹
۰
۰
كاش فقط شیرخشك باشه و موادغیر بهداشتی و شیمیایی اضافه نكنند كه به سلامت انسان لطمه وارد كند

نیازمندی ها