با یک یا چند پیاز بزرگ، یک چاقو، کمی رنگ خوراکی و چند برش روی پیاز می‌توانید هنر کدبانوگری خود را در و تزئین سفره، برای اعضای خانواده یا مهمانانتان به نمایش بگذارید. طریقه و روش آن را در ادامه فرا بگیرید.
کد خبر: ۶۸۳۶۰۲
سفره‌آرایی: تزئین پیاز به شکل گل داوودی+عکس

جام جم سرا: چند دقیقه قبل از پوست کندن پیاز (حدود 5 تا 7 دقیقه) آن را در آب بگذارید و پوست آن را بکنید. یادتان باشد پیازهایی برای این کار بهترند که ساقه و مغز سفتی نداشته باشند.
آن گاه قسمت ریشه را جدا کنید و مانند شکل زیر آن را برش بزنید.
پیاز برش زده را در آب خنک و سرد بگذارید تا بازشود. در این مرحله کمی رنگ خوراکی در آب بریزید و اگر رنگ خوراکی نداشتید از زعفران یا آب لبو، یا حتی آب سبزیجات دیگر برای رنگ کردن استفاده کنید.

Share

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها