عضو هیأت مدیره انجمن فیزیوتراپی ایران گفت: فعالیت‌ بدنی در زندگی کاهش یافته و بیماری‌های اسکلتی و آسیب‌های ناشی از آن 80 درصد رشد داشته است.
کد خبر: ۶۶۹۶۷۸
رشد 80 درصدی بیماری های اسکلتی در کشور

محمد اکبری امروز در نشست خبری که به مناسبت برپایی بیست و پنجمین کنگره فیزیوتراپی برگزار شد با اشاره به وضعیت شیوع پارکینسون در کشور اظهار کرد : علت برخورد زیاد ما و مواجهه ما با بیماری پارکینسون به دلیل عوامل محیطی نیست بلکه روش‌های تشخیصی این بیماری پیشرفت کرده و بهتر از قبل شده است.

وی ادامه داد: اما آنچه که روش زندگی انسان‌ها را تغییر داده و منجر به عوارض شده، کم تحرکی است به طوری که ما شاهد شیوع بالای بیماری‌های اسکلتی و عضلانی در کشور هستیم.

اکبری ابراز کرد: فعالیت‌های بالا در زندگی کاهش یافته و این در حالی است که بیماری‌های اسکلتی و آسیب‌های ناشی از آن 80 درصد رشد داشته است.

وی گفت: این کاهش حرکات جسمانی بر تمام سنین ورود داشته و حتی کودکانی که کم تحرک هستند یا شاغلان در محیط‌های شغلی به این آسیب‌ها دچار می‌شوند.

عضو هیأت مدیره انجمن فیزیوتراپی ایران یکی از مشکلات فیزیوتراپی را عدم رشد تعرفه فیزیوتراپی اعلام کرد و افزود: امروزه بر اساس سیستم تعرفه‌های خصوصی برای یک موضع از بدن اگر بخواهیم خدمات فیزیوتراپی ارائه دهیم، تعرفه‌ای معادل 17 هزار تومان می‌شود در حالی که ویزیت پزشکان متخصص 40 هزار تومان است.

وی گفت: در واقع می‌توانیم بگوییم نرخ افزایشی دریافتی فیزیوتراپی 400 درصد عقب‌گرد داشته و رشد نکرده است و این افت کیفیت درمان و آسیب رسیدن به بیماران را باعث شده است.

عضو هیات مدیره انجمن فیزیوتراپی ایران اظهار کرد: در هر جلسه فیزیوتراپی بر اساس تعرفه 17 هزار تومان گرفته می‌شود و این افراد نمی‌توانند به دلیل دریافت‌های مستقیم از بیماران زیرمیزی بگیرند بنابراین اصلاح این هزینه‌ها باید در جای دیگری شود. (فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها