عضو هیات مدیره انجمن آسم و آلرژی ایران گفت: بوی تند غذاهای سرخ‌ کردنی، مواد‌ شوینده‌ با بوی شدید، سوسک و افزایش رطوبت، باعث تشدید آسم می‌شود.
کد خبر: ۶۶۹۰۱۰

مریم محلوجی‌راد در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: ساختمان‌های امروز، وضع سالمی ندارند؛ چرا که آشپزخانه‌ها در وسط آپارتمان جای دارند و به دلیل نبود تهویه مناسب، بوی غذا در محیط خانه پخش شده و باعث تجمع مواد آلرژی‌زا در داخل منزل و تشدید علائم آسم می‌شود.

وی تاکید کرد: رطوبت داخل منزل نیز باید تنظیم شود و نباید رطوبت افزایش یابد؛ چرا که افزایش رطوبت، رشد بیش از حد قارچ و کپک را به دنبال دارد.‌ سوسک نیز از دیگر عوامل مهم آلرژی‌زا داخل منزل محسوب می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها