رییس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس سایبری با اعلام اینکه هکرها برای سرقت اطلاعات کاربران وبسایت ها از رایانه های آلوده استفاده می کنند گفت: 65 درصد ایمیل های ارسالی به کاربران هرزنامه است.
کد خبر: ۶۶۶۱۰۹
روش مقابله با هرزنامه‌های اینترنتی

سرهنگ علی نیک نفس با اعلام اینکه روزانه بیش از میلیون ها ایمیل به کاربران اینترنت ارسال می شود، گفت: بیش از 65 درصد ایمیل های ارسالی هرزنامه است و هنگامی که فرد ایمیل خود را باز می کند با تعدادی هرزنامه مواجه می شود. بهترین روش برای مقابله با هرزنامه های اینترنتی باز نکردن ایمیل ها است و کاربران نباید بر روی لینک های این هرزنامه ها کلیک کنند.

وی با بیان این که عده ای از افراد در فضای مجازی برای ترغیب کاربران به منظور بازدید از سایت خود شیوه های اغواکننده را به کار می گیرند، افزود: این افراد با ارسال جملاتی از جمله آموزش هک، فروش ارزان قیمت تلفن همراه یا اخبار دروغ اقدام به سرقت اطلاعات و نفوذ به سیستم های افراد می کنند.

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس سایبری با اشاره به راههای شناسایی تشخیص سایت​های جعلی گفت: برای شناسایی سایت های جعلی تنها کافی است به قسمت نوار آدرس سایت نگاه کنیم و آن را با آدرس اصلی سایت مطابقت دهیم. در صورت عدم تطابق آدرس سایت جعلی است.

به گفته نیک نفس، کاربران اینترنت اگر قصد استفاده از اینترنت برای وارد کردن اطلاعات محرمانه مانند اطلاعات بانکی را دارند باید به پروتکل امنیتی (SSI (https توجه کنند که وب سایت مورد نظر از این پروتکل استفاده کرده باشد.

وی با اعلام اینکه باید ضد ویروس و فایروال روی سیستم ها نصب شود، تاکید کرد: نصب این نرم افزارهای امنیتی تا حد زیادی می تواند در مقابله با بدافزارها کاربر را کمک کند. البته افراد باید از نرم افزارهای اصلی و معتبر استفاده کنند چرا که بسیاری از برنامه های کرک شده توسط مجرمان به بدافزار آلوده شده است.

به گفته وی، هکرها برای نفوذ به رایانه و سرقت اطلاعات کاربران از هر روشی استفاده می کنند که از آن جمله می توان به جعل وبسایت، استفاده از فایل های فلش مخرب، کوکی های فلش، لینک های کوتاه شده اشاره کرد. هکرها بدافزارها را در فیلم ها، موزیک ها و عکس مخفی می کنند و رایانه را آلوده می کنند.

رییس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس سایبری از ادامه برخورد پلیس با وبسایت های قمار و شرط بندی و فروش کالای غیرمجاز خبر داد و افزود: فعالیت این گونه سایت ها مجرمانه و مشهود است و از کاربران می خواهیم در مقابل این گونه سایت ها مسایل امنیتی را رعایت کنند تا در دام آنها نیافتند.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها