تاس کباب، غذایی قدیمی، معروف و کاملا ایرانی است. در نوع سنتی و اصیل معمولا از به و قطعات گوشت قرمز استفاده می‌شود اما دستور پخت ذکر شده در این نوشتار، نوع دیگری از تاس کباب را آموزش داده که به ندارد و جای گوشت قرمز از گوشت ماهی استفاده شده است.
کد خبر: ۶۳۵۵۵۴

مواد لازم:

ماهی آمور، فیتوفاگ، کپور ۱کیلو
سیب زمینی درشت نیم کیلو
گوجه فرنگی گوشتی نیم کیلو
پیاز درشت ۳عدد
هویج درشت ۳عدد
ادویه و فلفل و سیر به میزان لازم
پودر لیموعمانی خشک یا آب لیمو به میزان لازم

طرزتهیه:

پیاز‌ها را به قطعات بزرگ دایره‌ای می‌بریم و ته قابلمه قرار می‌دهیم بطوری که تمام کف قابلمه را بپوشاند. ماهی‌ها را به قطعات دلخواه می‌بریم وروی پیاز‌ها می‌چینیم. ادویه وسیر را که کوبیدیم به آن اضافه می‌کنیم سیب زمینی‌ها را پوست کنده وبه قطعات دلخواه برش زده با گوجه فرنگی وهویج که به اندازه‌های دلخواه بریده‌ایم، روی ماهی‌ها قرار می‌دهیم. کمی روغن و نصف لیوان آب به آن اضافه می‌کنیم و با حرارت ملایم می‌پزیم. در حین پخت، پودر لیموخشک عمانی ویا آب لیمو هم به آان اضافه می‌کنیم و پس از جا افتادن مواد آن را سرو می‌کنیم|کاچیلافود|

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها